Nõid Ingrid õpetab: rituaal, millega tänast pimedat aega enda kasuks maksimaalselt ära kasutada

Ingrid von Wicca
Copy
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Erakogu

Kuna täiskuu on võimas ja energiline aeg, mida sageli seostatakse ülemineku ja muutustega, siis noorkuu on rohkem väljakujunenud peegelduseks ja sisekaemuseks. See faas on palju rahulikum ja hoiab endas sisemise vaikuse tunnet. Seetõttu on uue kuu energia palju peenem ja leebem. Noorkuu on aeg puhkamiseks ja taastumiseks justnimelt seetõttu, et sellega kaasnev pimedus toob endaga kaasa vaikuse ja rahu elemendi.

Noorekuu ja kuuloomise aegu oleks tarvilik endasse integreerida need samad omadused. Mediteerimine, vaikuses veedetud jalutuskäigud, aja veetmine looduses ja sisuliselt lihtsalt puhkamine ja mitte midagi tegemine on selle kuufaasi parim aeg. Kui soovid kuuloomise täielikku väge ära kasutada ning koguda jõudu täiskuul avalduvate muutuste ja üleminekute ajaks, soovitan sul vastu võtta massaaži, tervendusi (näiteks reikit). Mine vanni või võta osa mõnest heliga tervendamise teraapiast.

Kuna noorkuu tähistab kogu kuutsükli esimest faasi, on noorkuu fantastiline ja võimas ka uuteks algusteks. Füüsiliselt ja vaimselt on see puhastumise aeg ning siin on salajane peidetud võimalus lahti lasta kõigest, mis sind tagasi hoiab. Noorkuu ajal on ülimalt soodne aeg jätta hüvasti nende asjadega, mis meid enam ei teeni. See on kuu kõige rahulikum aeg, mis teeb täiuslikuks ka uute plaanide koostamise, eesmärkide selgeks tegemise ja uute kavatsuste seadmise ilma kiirustamiseta ning tulemust ja selgeid sihtkohti silmas pidamata. Just noorkuu ajal on aeg külvata need ideede seemned, et need vabalt kasvama lasta ning seejärel teha kõik endast olenev, et meelitada soovitut enda ellu. See tähendab tegutsemist, mõtlemist ja eksisteerimist kooskõlas oma seatud eesmärkide ja unistustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles