Täna algab Merkuuri retrograadne liikumine Kaaludes, mis toob fookusesse suhete, partnerluse ja ka kaassõltuvusega seotud küsimused, millega tegeleme järgmised 3 nädalat. Loe, mida see veel kaasa toob, ning millises eluvaldkonnas võid kogeda selle tugevamaid mõjutusi. 

Seekord kestab Merkuuri retrograadne periood 27. septembrist 18. oktoobrini. See periood on tuntud kui aeg, mil igapäevases tegevuses, suhtlemises ja elektroonika käsitlemises tuleb ette hoopis rohkem väljakutseid kui tavaliselt. Tihti jäävad olulised detailid märkamata ning oma tegevust peab kordama mitmeid kordi. Sel ajal peame oma tempot aeglustama, et tegevus korralikult läbi mõelda ja vajadusel viia sisse olulised muudatused.

Kuna seekord liigub retrograadne Merkuur Kaalude sodiaagimärgis, on erilise fookuse all suhted, diplomaatia, võrdsus, õiglus ja ka kaassõltuvuslikud olukorrad. Kaalud soovib luua tasakaalu ja harmooniat, aga retrograadses faasis läheb kõigepealt see tasakaal tihti käest ära - ikka selleks, et jõuda lõpuks uude ja paremasse tasakaalu.

Kommentaarid
Copy