NÄDALAPROGNOOS Nädal toob suuremat intuitsiooni, aga ka segadust

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Pexels

Ees seisab üks huvitav nädal - seitse taevakeha on retrograadsed ning teevad tugevaid aspekte, mis panevad meid oma sisemust avama. Loe lähemalt, millised planetaarsed seisud meid sel nädalal juhivad. 

Sel nädalal liigume läbi kuu viimase veerandi, kuni 6. oktoobril algava kuu loomiseni. Oleme taas nädalas, kus põhirõhk on vanast vabanemisel ja otsade kokku tõmbamisel. Praegu on hea leida üles kõik, mis on jäänud seni märkamata või tegemata, või millest soovime lihtsalt vabaneda ja puhastuda. Lisaks on tänaseks koos Merkuuriga 7 taevakeha retrograadsed - see on äärmiselt sissevaatlik ja isegi passiivse energiaga aeg, kuna «põhitegevus» toimub seespool ja nähtamatul tasandil. 

Paljud allasurutud tunded ja lahendamata teemad võivad tõusta teadvusse, kuna praegu peamegi tegelema oma «sisemise prügiga», kas seda sorteerides, ümbertöödeldes või lihtsalt likvideerides. Ent ka välises elus tulevad ette olukorrad, mis on seotud vanade asjade lahendamisega - see ei ole kunagi väga lõbus, voolav ega energiseeriv tunne, kuid ometi äärmiselt vajalik. Protsessid on venivad ja aeglased, et oleksime oma puhastustöös põhjalikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles