Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

ÜLLATAV ⟩ Põhjus, miks sidruneid sügavkülmutada. Nüüd tahad sama teha!

FOTO: Shutterstock

Meile meeldib jagada teile lõbusaid ja lihtsaid näpunäiteid, millega oma elu lihtsamaks muuta. Üks neist näpunäidetest on sidruni säilitamine sügavkülmas. Kas teadsid, miks seda just seal hoida tasub?

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Järgmine kord, kui sidruneid ostad, pane need kõigepealt sügavkülma. Enne seda maitsevad need üsna hapult, kuid pärast sügavkülma kaob osa happelisusest. Seetõttu on sidruni söömine palju lihtsam ja ennekõike nauditavam.

Kui sidrun hakkab pärast külmutamist uuesti soojenema, väheneb happelisus. Kindlasti tuleb sidrun enne sügavkülma panemist korralikult puhtaks pesta, et saaksid ka selle imevilja koore nahka pista. Sidrunikoor on väga tervislik, sest see sisaldab 5-10 korda rohkem vitamiine kui viljaliha.

Tagasi üles
Back