Progresseerunud Veenus näitab, mis on need põhiomadused, mida sa praegu läbi oma suhete õpid ja omandad. Sa saad elult parajasti just selliseid suunamisi ja kogemusi, et sügaval sees armastajana kasvaksid ja areneksid. 

Oleme jõudnud progressioonide uurimisel Veenuseni. Tuletame meelde, et astroloogias näitab progresseerunud kaart, kelleks ja milliseks inimene parajasti on kujunemas. Progresseerunud kaardis vastab üks päev ühele aastale - see tähendab, et kui oled 30-aastane, tuleb vaadata taevakaarti, mis avanes 30 päeva pärast su sünnipäeva. Muster, mille saame sünnikaardi näol sündides kaasa, jääb alati meiega ning on siin elus meie teejuhiks, kuid elukogemus muudab ja kasvatab meid.

Planeedid liiguvad progresseerunud kaardis väga aeglaselt, ent näitavad meile sügavat sisemist kasvamist ja küpsemist, mida me oma eluteel käies kogeme. Tihtipeale näeme progressioonide mõju eriti selgelt just tagantjärele, kui oleme selle kogemuse juba omandanud. Kui mõni planeet vahetab progresseerunud kaardis sodiaagimärki, läheb meil aega, et selle uue väljendusega kohaneda, kuid sisemiselt tunneme varem või hiljem ära, et jah, oleme nüüd õppimas just neid omadusi.

Kommentaarid
Copy