Meil on ees väga huvitavad kuus nädalat, mil maskuliinne Marss teostab end läbi naiseliku perspektiivi ning meesenergia väljendumises algab täiesti uus tsükkel. Mehelik haav nõuab tähelepanu ja tervendust ning suhted on suures fookuses!

Ööl vastu kolmapäeva kell 03:14 siseneb meesenergiat juhtiv planeet Marss Kaaludesse. Marss annab meile füüsilist energiat, tahet, otsusvõimet, initsiatiivikust, võitlusvaimu ja motivatsiooni. Kaalud on aga tasakaalukas ja diplomaatiline naiselik energia, mille loomulikuks valitsjaks on Veenus. See tähendab, et Marss siseneb oma polaarse vastandi pärusmaale ning peab saama seal hakkama järgmised kuus nädalat. Sellepärast öeldakse, et Marss Kaaludes on languses - selline Marss on nõrgestatud ning tunneb end ebamugavalt.

Ent Marss languses ei tähenda tingimata ebaõnne ja halbu sõnumeid. Meid ootab ees aeg, mil peame oma sõjakat impulssi taltsutama. Oma sihtide saavutamiseks peame kasutama  rohkem diplomaatiat, kui toorest jõudu. Ka ühiskonnas peaks agressiivsus ja sõjakus üldiselt vähenema, välja arvatud aegadel, mil Marss teeb suuri pingeaspekte teiste planeetidega.

Kommentaarid
Copy