Politsei leidis kahte naist põõsastesse tirida üritanud mehe kodust vägistamiskomplekti

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inglismaal Ida-Yorkshire'is üritas 24-aastane seksuaalkurjategija vägistada kahte naist. Mehe kodust leiti vägistamiskomplekt. 

Mõlemad ohvrid suutsid sündmuskohalt põgeneda, kuid võimude hämminguks helistas 24-aastane Daniel Bennett ise politseisse. Mees väitis, et kaks tüdrukut ründasid teda. Õnneks sai politsei Bennetti trikitamisest aru ning mees vahistati.

Noormehe korterit läbi otsides leidis politsei «vägistamiskomplekti», mis sisaldas peenikest kaablit, musta sukka ja muid kahtlaseid esemeid. 

Ohvrite sõnul suundusid nad parasjagu Bransholme'i maantee juures olevale kergliiklusteele, kuid Bennett nendest mööda kõndis. Äkitselt pööras mees ümber, haaras üht naist hobusesabast ja püüdis teda lähedalasuvatesse põõsastesse tirida. Teine naine lõi Bennettit rusikaga näkku, kuid too pöördus siiski ka tema poole. Ta haaras naisest kinni ja üritas teda lohistada, kuid seejärel lõi naine teda jalaga ja mõlemad ohvrid said jooksu. 

Kinnipeetud ja kohtu alla viidud Bennett tunnistas end süüdi kahes õigusrikkumises. 

«Ma ei taha mõeldagi, mis oleks juhtunud, kui ta oleks saanud oma tahtmise ja minu sõbrannat poleks seal olnud,» ütles üks rünnaku ohvriks sattunud naine ja lisas: «Ta oli minust palju suurem ja tugevam. Nüüd kardan üksi kõndida, see juhtum jättis püsiva jälje minu vaimsele tervisele.»

«See juhtum hirmutas mind niivõrd, et ma kardan kodust lahkuda. Ma ei tunne end enam turvaliselt,» avaldas ka teine ohver. 

Bennett sai oma teo eest karistuseks 19 kuu pikkuse vangistuse ning eluaegse lähenemiskeelu ohvritele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles