PULMAÖÖ KONGIS ⟩ Raevunud ja purjus pruut pures oma pulmas politseinikku

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Memphise politsei
Memphise politsei Foto: @JerrittaP_onTV kuvatõmmis

Memphises oli üks pruut oma pulmas sedavõrd häiritud ja vihane, et hammustas korrakaitsjat õlast, tekitades talle marrastusi ja valu. Pulmasviidi asemel veetis naine öö arestikambris.

Tennessees elava Mia Pugh' pulmapidu lõppes politsei sekkumisega pärast seda, kui ta sai ametliku süüdistuse korravalvuri hammustamises.

WREG teatas, et Memphise ametivõimud reageerisid reedel kella 22 paiku ühel pulmapeol toimunud kaklusele. Sündmuskohale saabunud politseinikele avanes vaatepilt peokohast, mille parklas toimus kaheksa eraldi kaklust. Rusikavõitlustes osales kokku umbes 20–30 inimest. 

Kui politseinikud kaklejaid lahutama hakkasid, sekkus karjuv pruut süüdistustega, et tema pidu on rikutud. Ta oli tugevas joobes ja kinnitas ka ise, et on purjus, kuna tähistab enda abiellumist, teatas WREG

Seejärel muutus värske abielunaine vägivaldseks ja hammustas üht politseinikku õlast. Pruut võeti vahi alla ning talle esitati süüdistus raskes rünnakus, korrarikkumises, avalikus kohas joobes olemises ja vastupanu osutamises. Teda ootab ees kohtuprotsess.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles