Suri koroonaviirust loomaravimitega tohterdanud maskivastane (2)

Naine
Copy

Koroonaviirus võttis elu pereisalt, kes protestis koroonapiirangute vastu ja kutsus ka teisi üles maski kandmist lõpetama.

Koroonaviirusesse nakatunud ameeriklane Caleb Wallace (30) sattus eelmisel kuul raskes seisus haiglasse. Enne sugulase utsitamisel haiglasse pöördumist, üritas mees end aga ise ravida, tarbides ravimite ja vitamiinide kokteili, mida veebis reklaamiti kui Covid-19 ravi. 

Kusjuures ühte ravimit, ivermektiini, kasutatakse parasiitide raviks põllumajandusloomadel nagu hobused ja veised.

Nüüd teatas Calebi naine Jessica Caleb Wallace, et nädalaid hingamisaparaadi all veetnud mees suri möödunud laupäeval. «Caleb on rahulikult siitilmast lahkunud. Ta elab igavesti meie südames ja mõtetes,» kirjutab Jessica GoFundMe lehel. Ta lisas: «Ta oli ebatäiuslik mees, kuid armastas üle kõige peret ja oma tüdrukuid.»

Wallace võttis koroonaviiruse kohta sõna näiteks San Angelo linnavolikogu briifingul. Ta ütles: «Minu tervisel pole teiega midagi pistmist. Nii karmilt kui see ka ei kõla, aga meie põhiseaduslikud põhiõigused kaitsevad seda. Mitte midagi muud. Mul on kahju, kui jääb mulje, et ma ei hooli. Ma hoolin küll. Siiski hoolin ma vabadusest rohkem kui teie isiklikust tervisest.»

Nädalaid enne haiglasse sattumist juhtis Caleb meeleavaldust nimega «Freedom Rally», mille eesmärk oli astuda vastu valitsuse sekkumisele USA kodanike ellu, vahendab The Mirror. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles