Halvatud peigmees üllatab pruuti, tõustes esimeseks tantsuks püsti

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Pruut ei suutnud oma emotsioone taltsutada, kui tema õnnetuse järel halvatud kallim pulmavalsiks ratastoolist püsti tõusis.

Louisianas elav Ryan Estep oli paljutõotav sportlane, kes unistas elukutseliseks jalgpalluriks saamisest. Ta oli kohe ülikooli astumas, kui juhtus autoavarii, mille tagajärjel jäi ta vöökohast allapoole halvatuks. Paljud eluplaanid tuli ringi teha, kuid Ryan ei jätnud sporti vaid jätkas treenimist. 2012 osales noormees invavehklejana isegi Londoni paraolümpiamängudel. Ta lõpetas edukalt ka kõrgkooli ning tegi edukat karjääri motivatsioonikõnelejana ning logistikuna, kirjutab Epoch Times

Peagi toimus 34-aastase mehe elus uus pööre: ta kohtus oma elu armastusega. Ühine sõber tutvustas neid omavahel, aga tüdruk nimega Chandler ei olnud nõus Ryaniga pikka aega kohtingule minema. Visa mees ei jätnud jonni kuid ja palus seni, kuni tüdruk nõusse jäi. Pärast seda hakkas paar üksteist üha sagedamini nägema. Tutvumise esimesel aastapäeval viis mees oma armastatu romantilisele matkale mägedesse, kus tegi talle abieluettepaneku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles