Türgi hotelli kokk paljastas, kuidas täpselt kuurortides turiste kooritakse

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Sellist luksust Türgi kõik-hinnas hotellides üldiselt juba ei näe ning toidulaualt tehakse kõva kokkuhoidu.
Sellist luksust Türgi kõik-hinnas hotellides üldiselt juba ei näe ning toidulaualt tehakse kõva kokkuhoidu. Foto: Shutterstock

Venemaa turistide hulgas on Türgi kõik-hinnas hotellid väga populaarsed, kuid paljudele tuleb ilmselt üllatusena, mis trikke hotellipidajad kasutavad, et heausksete suvitajate arvelt teenida.

Argumentõ i Faktõ rääkis endise Antalyas asuva nelja-tärni-hotelli koka Osman Majidiga, kes paljastas mitmeid trikke, mida kuurortides tehakse. Esimene nipp, kuidas raha kokku hoida, on toidulauas lihatoodete asendamine toodetega, milles on suur hulk sojaube. Mereande aga ei valmistata värskelt, vaid konservidest või «teadmata päritolu» pooltoodetest, väidab Majid.

Majidi sõnul on ka kõik vorstitooted, mida turistidele einelauas pakutakse, enamasti täiesti maitsetud ja neid tasuks vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles