5 märki, et sa oled temaga koos vaid seksi pärast

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Me võime oma kallimaid armastada erinevatel põhjustel, kuid kahtlemata on väga paljude jaoks tähtis see, kui hea on klapp voodis.

Kuidas aga aru saada, et sa oled partneriga koos vaid seksi pärast? Woman’s Day on reastanud teatavad märgid, mis sellele viidata võivad.

  1. Te veedate kogu aja voodis. Ja mis siin imestada, seks temaga on ju imeline! Kuid kui te lepite kokku järgmist kohtingut, ei mõtle sa eriti sellele, mis restorani tahaks minna, vaid mõtted suunduvad pigem kohe linade vahele. Sind väga ei huvita muud tegevused.
  2. Sind ei huvita, kuidas tal läheb. Kui ta hakkab rääkima, kuidas tal tööl läks või mida ta lõunaks sõi, hakkab sul igav. Sidet soodustav oksütotsiin on see, mis tekitab meis huvi teise inimese vastu, me oleme tema elu ja käekäigu osas uudishimulikud. See aitab luua lähedust, kuid kui sul huvi puudub, siis võibki ainus huvi olla seks.
  3. Sa ei taha teie suhet reklaamida. Sa ei räägi temast oma sõpradele, ei kiirusta teda vanematele tutvustama. Kuskil oma hinges sa tead, et see suhe põhineb vaid füüsilisel tõmbel.
  4. Te ei nõustu olulistes asjades, kuid see ei häiri sind. Üks hea suhte alustalasid on sarnased põhiväärtused. Tema puhul on teie mõttemaailmades palju erinevusi, kuid see ei häiri sind.
  5. Ta ei meenuta su unistuste partnerit. Eks me kõik kujutleme ideaalset partnerit ette ning samas ka teame, et ideaali ei esine. Kuid kui ta ei vasta ühelegi ootusele, mis sul partnerile on, ja sa ikka temaga kohtud, võib asi olla selles, et sa tahadki temaga vaid seksisuhet.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles