VÕTA PÄIKESEST KÕIK ⟩ Sinine päikesevesi puhastab su meelt ja emotsioone

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Sinine päikesevesi valmimas
Sinine päikesevesi valmimas Foto: Erakogu

Päikeselisel suvel tasub katsetada sellist lihtsat aga võimsat keha ja meelt puhastavat rituaali, mis pärineb troopilisest Hawaii saarestikust. 

Sinine päikesevesi (Blue Solar Water) on osa Hawaii ho'oponopono tervendusrituaalist, mida võib praktiseerida ka eraldiseisvalt. Praegu, mil päikesevalgust on nii palju, on hea aeg katsetada seda ka Eestis. Sellise vee joomisel on õpetuse järgi mitmeid häid mõjusid meie füüsilisele ja vaimsele tervisele.

  • See vähendab peavalusid
  • Maandab stressi ja alandab vererõhku
  • Rahustab ja lõõgastab
  • Koos vastava taotlusega aitab vabastada sügavale juurdunud mustreid
  • Toob mõtetesse selgust
  • Korrastab ja tasakaalustab inimese energiavälja
  • Aitab tervendada emotsionaalseid haavu ja blokeeringuid, viies meid tagasi tasakaalu
  • Avab su südame
  • Tõstab loovust

Kuidas teha sinist päikesevett?

Selleks on vaja vaid üht koobaltsinist klaaspudelit, mis tuleb täita puhta filtreeritud veega (võimalusel allikaveega) ning jätta päikese kätte laadima vähemalt üheks tunniks, aga võib ka pikemalt (maksimaalselt 12 tunniks). Oluline on, et pudel oleks otsese päikesevalguse käes, mitte aknaklaasi taga. 

Minule tundub see vesi juues justkui pehmem ja maitsvam ning kokkuvõttes võid otsustada ise, kas see sinule mõjub või mitte, aga anna endale aega. See võib olla suurepärane toetus su igapäevastes rituaalides, kui teed seda taotlusega ja oled hingega selle juures. Saad laadida endasse korraga puhtaid päikese ja vee kvaliteete. Lisaks võid anda seda ka oma lilledele ja lemmikloomadele.

Kuidas see toimib?

Veel on omadus pidevalt muutuda ja kohaneda ning erinevatele energiatele ja vibratsioonidele häälestuda. Ka igal värvusel on oma kindel vibratsioon. Päikesega laetud vesi on iseenesest üks iidseid tervenduspraktikaid, mida saab kombineerida ka värviteraapiaga. Näiteks Vana-Egiptuses säilitati väärtuslikke õlisid ja vedelikke vaid lillas klaasis. Erinevad värvid toimivad läbi erinevate sageduste ja meie eeterkeha erinevate tasandite.

Sinisel värvivibratsioonil on väga spirituaalne ja emotsionaalne olemus. Sinine rahustab ja leevendab, vabastades stressi, pinget ja ärevust. See on ideaalne värv, mille energias mediteerida, lõõgastuda ja ka magada. See tervendab inimest sügaval emotsionaalsel tasandil ning aitab lasta lahti vanadest emotsionaalsetest mälestustest ja sügaval asetsevatest hirmudest.

Lisaks meeldib veele olla just seda värvi pudelis, kuna sinine on värv, millega me algupäraselt vett seostame. Vesi armastab olla sinine - sügavaim ookean on sügavsinine. Sinine värvus viib vee tema nö nulltasandile, kus vesi vabaneb häirivatest mõjutustest. Loodusteadlane Viktor Schauberger, kes kirjutas vee saladustest, kirjeldas, et optimaalselt puhta ja vitaalse vee värvus on kristalselt sinine.

Ho'oponopono õpetaja dr. Ihaleakala Hew Len on öelnud: «Nüüd, pea meeles, jõuab see vesi enne sinu alateadvusesse ja alles siis sinu rakkudesse. See muudab sind alateadvuse tasandil.» 

Head katsetamist! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles