PÄIKESE PERSPEKTIIVIST ⟩ Selline on su hing enne kehastumist

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Pildil on kujutatud heliotsentristliku maailmavaate loojat Nikolaus Kopernikut. Pilt on illustratiivne.
Pildil on kujutatud heliotsentristliku maailmavaate loojat Nikolaus Kopernikut. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Meie igapäevane astroloogia asetab universumi meie maisesse perspektiivi, aga mis siis, kui jälgiksime elu hoopis Päikese perspektiivist? Seda maailma tutvustab meile heliotsentriline astroloogia.

Täna sisenes Päike Lõvisse, mis on Päikese kodumärk. Päike valitseb Lõvi märki ning Lõvis viibimise ajal on Päike ühes oma tugevaimas positsioonis (teine on Jääras). Sel perioodil muutuvad inimesed üldiselt enesekindlamaks ning elu suunab meid kestast välja pugema, end näitama ning elu täiel rinnal nautima ja särama.

Täna on ideaalne aeg pöörata tähelepanu ühele teistmoodi astroloogilisele kaardile. Kui tavaliselt kasutame kaarti, mille keskpunktis on Maa ning selle ümber liikuvad taevakehad, siis mõned astroloogid uurivad ka kaarti, mille keskmes on hoopiski Päike ning aspektid ja asetused tekivad vastavalt Päikse perspektiivile. Meie tavapärane kaart on geotsentriline kaart ning Päikese vaatepunkti väljendav kaart on heliotsentriline kaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles