SEKS JA LINN ⟩ Fännid juba pahased: Charlotte York pani ühe asjaga totaalselt puusse

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Kristin Davis ja sarja autor Michael Patrick King SATC võtteplatsil 12. juulil 2021.
Kristin Davis ja sarja autor Michael Patrick King SATC võtteplatsil 12. juulil 2021. Foto: RW/MediaPunch via www.imago-images.de/Scanpix

«Seksi ja linna» («Sex and the City» ehk SATC) fännid ootavad pinevalt sarja uut hooaega ning võtetelt on avalikkuse ette lekkinud ka mõned isuäratavad pildid. Üks foto on aga fännide hulgas juba pahameelt tekitanud.

Kõigepealt on muidugi paljud tõelised SATC fännid väga pahased, et Samantha Jones (Kim Cattrall) üles äratatud sarjast osa ei võta. Väidetavalt antakse siiski vaatajatele ka põhjendus, miks legendaarset sekspositiivset PR-kuningannat enam peategelastest sõbrannade seas pole.

«Seksi ja linna» fännide hulgas on ilmselt just mood tõeliseks jumalaks, seega ei maksa imestada, miks Charlotte Yorkist (Kristin Daivis) leheveergudele jõudnud pildid rahva kihama panid. Davisel oli seljas täpiline sinine midiseelik kollase vööga, valge kohev pluus ja jalas kollased stiletod. Käekott oli trükitud pildiga sinine ning kuna proua jalutas koera, siis ei maksa imestada, et isegi koerakaka jaoks mõeldud kott paistis olevat Burberry oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles