Lugeja küsib: kas peaks tegema mehele striptiisi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24.ee lugeja kurtis «Küsi nõu» rubriigis perekeskuse Sina ja Mina nõustajatele, et mees tahab, et ta teeks striptiisi, kuid ta ei tunne end kaasa soovile vastutulekuks piisavalt enesekindlalt. 

«Ma pole just piitspeenike ja on mõned lisakilodki… olen öelnud talle, et ei tee, kuna olen paksuke, et see ei erutaks teda, kuid siis ta ütleb, et teda ei häiri minu juures midagi ja ikka tahab striptiisi. Kuidas saada enesekindlust juurde, et see ära teha?» küsis lugeja.

Pereterapeut ja perekeskuse Sina ja Mina koolitaja Meelike Saarna ütles oma vastuses, et kui striptiisi tegemine mehele pakub ka naisele endale lõbu, tundub erutav ja seksuaalelu rikastav, siis miks mitte seda teha.

Samas märkis Saarna, et seksi puhul on tähtis lisaks partneri ärakuulamisele ning tema soovidest ja vajadustest arusaamisele seista ka iseenda vajaduste ja soovide eest.

On oluline aru saada, kas ütled millelegi «ei» lihtsalt selle tõttu, et pole enne midagi seesugust teinud, või on see midagi sellist, mida sa oma põhimõtete ja väärtushinnangute pärast teha ei taha.

Esimesel juhul võib proovimata jättes jätta ennast pereterapeudi selgitusel ilma ka uuest võib-olla vägagi rikastavast ja põnevast ning ka enesekindlust tõstvast kogemusest.

Usaldus enda ja partneri vastu peaks andma Saarna sõnul julguse olla avatud ning eksperimenteerida ja katsetada seda, mida enne pole teinud, või isegi seda, mis on seni kuidagi kohatu või imelik tundunud. 

«Seksi naudivad rohkem reeglina need paarid, kes ei sea endale liigseid piiranguid, on mängulised ja loovad,» lisas ta.

Veel tuletas Saarna meelde, et välised parameetrid on seksi juures enda tahte kõrval teisejärgulised, ehk nagu öeldakse: kõige tähtsam seksorgan asub inimesel kahe kõrva vahel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles