Tõsielustaar püüdis ebaõnnestunud iluprotseduuri tulemust vibraatoriga leevendada

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Briti tõsielusarja «Love Island» staar Faye Winter üllatas vaatajaid mahlaka looga sellest, kuidas ta üritas vibraatoriga oma näos ebaõnnestunud iluprotseduuri tagajärgi parandada.

26-aastane staar kirjeldas naljatledes, et ajal, mil ta iluoperatsioonidega eksperimenteeris, nägi ta näost välja nagu kivistunud lehm. Selle põhjuseks oli asjaolu, et mõned aastad tagasi läks tema Botoxi süstimine nurja. Kosmeetik süstis Botoxit kogemata valesse lihasesse ja see lõdvestas kogu otsaesise lihased. «Mu kulmud langesid alla nagu buldogil,» meenutab Faye.

Samal õhtul oli tõsielutähel plaanis kodust Londonisse sõitma, nii et ta pidi probleemi ise ja kiirelt lahendama... Arstid soovitasid naisel otsaesisel süstitud kohti elektrilise hambaharjaga masseerida, sest vibratsioon paneb lihase liikuma. «Mu hambahari oli auto pagasiruumis, ainus, mis salongis oli, oli mu käekott. Mõtlesin, et olgu, mul on kotis vibraator. Ja nii ma Londonisse sõitsingi, kuradima vibraator näole surutud,» meenutas Winter piinlikku lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles