Endine prostituut: kõige hullemad kliendid olid ontlikud Eesti pereisad

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viis aastat oma elust prostituudina leiba teeninud Katrin (31) rääkis ajakirjale Anne & Stiil, et kõige hullemad kliendid olid Eesti mehed - need, kes on eraelus ontlikud pereisad. 

«Need elasid ennast ikka korralikult välja ja vaatasid veel hoolega kella, kas on ikka minuti pealt. Sageli ei tahtnud kliendid aru saada, et me ei seksi kaitsevahendita. «Kas sa ei usalda mind?» küsisid nad. Kui ma seda esimest korda kuulsin, siis arvasin, et kuulsin valesti,» rääkis Katrin.

«Ega naised ka inglid ei ole, aga kui näed, kuidas mehed käituvad, siis tekib küll küsimus: kas on üldse mõtet suhet pidada? Ükskord jooksis üks mees majja: «Andke ruttu tüdruk!». Sai tüdruku kätte, läksid tuppa, paari minuti pärast oli mees all tagasi ja kadus. Küsisime tüdrukult, mis juhtus. Selgus, et mees olevat öelnud oma naisele, et ta pargib Kristiines autot.»

Samuti märkis Katrin, et sageli olid püsiklientideks ilusad elujõulised kolmekümnendates mehed, kes põhjendasid prostituudi juures käimist sellega, et neil lihtsalt pole suhte jaoks aega - töö, trenn ja kõik muu on olulisem.

Katrin tegi seda tööd madala enesehinnangu ja raha pärast, kuid otsustas sellele lõpu teha, kui üks välismaa klient noa ähvardusel teda vägistas ja röövida tahtis.

Loe pihtimust pikemalt ajakirja Anne & Stiil veebruarinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles