ÜLEÖÖ MILJONÄRIKS ⟩ 30-aastane eestlane võitis aegade suurima lotovõidu - rohkem kui 6 miljonit! (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

30-aastane eestlane võitis rekordilise jackpot'i summas 6 597 136,10 eurot. See on läbi aegade suurim võit, mis on eestlasele mänguportaalis tulnud, ning ühtlasi suurim välja antud võit Optibeti ajaloos.

Suurvõit tuli eestlasele vaid 3,75-eurose panusega mängus Mega Moolah, mis on üks levinumaid ja populaarsemaid slotimänge maailmas. Ühtekokku panustas mees sel õhtul 30 eurot ning harva mängijana tuli suurvõit talle tõelise üllatusena.

Soomes elava 30-aastase eestlase jaoks on õnne veel raske uskuda. «Ma ei ole elus veel kordagi midagi võitnud ja üllatus on suur, kuna ma ei ole väga tihe õnnemängude mängija,» on võitja rõõmus. Võidusummaga plaanib ta alustuseks rajada oma unistuste kodu. «Kõigepealt plaanin enda kodu valmis ehitada. Sain pangast äsja kodulaenu taotlusele eitava vastuse, kuid nüüd saan projekti kohe jätkata!»

Eestlase võit on teine suurim õnnemängudes võidetud summa. Eelmisel aastal võideti Viking Lotoga 10,8 miljonit eurot ning Pafi mänguportaalis 3,7 miljonit eurot.

Seekordse peavõidu tõenäosus oli üks 185 miljonile. Õnneliku käega eestlase mängupanus oli 3,75 eurot, mis tõi talle 6 597 136,10-eurose jackpot'i. Mega Moolah on 2006. aastast maksnud välja 70 jackpot'i vahemikus 1 – 19,4 miljonit eurot, mis on ühtlasi peavõitude maailmarekord.

Ettevõte on võitjaga pidevalt ühenduses ning pakub vajalikku nõustamist ja tuge elumuutva perioodiga toimetulekuks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles