18+ ⟩ Parimad voodipoosid väiksema peenisega meestele: kimbatusse pole vaja sattuda

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Akrobaatikaq voodis. Pilt on illustreeriv
Akrobaatikaq voodis. Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Mehelikkuse suuruse pärast muretsevad naised vähemalt sama palju kui mehed ise. Kuid ärge kiirustage meest maha jätma vaid veidi napi suurusega peenise tõttu, kui kõik muu temas sobilik on. Vaja on vaid füüsiliselt leidlik olla.

Suurus pole oluline mitte ainult uue mööbli või auto ostmisel. Tõsi, erinevalt poest ei anna seksuaalelus keegi mingeid garantiisid kaasa. Reeglina pole naised rahul «ainult» kahe parameetriga: pikkus ja läbimõõt. Mõlemal juhul on retsept sama. Esiteks tasub treenida oma intiimlihaseid ja teiseks proovige valida asend, kus penetratsioon oleks võimalikult sügav.

1. Lähteasend: naine on neljakäpukil põrandal, toetades laupa kätele. Mees põlvitab selja taga tema jalgade vahel. Pärast peenise sisestamist tõstab mees naise jalad õhku. Naise ülesandeks on jalad ümber mehe kerida, mehe ülesanne on püsti tõusta. Naise käed ja pea jäävad põrandale. Lisaks peenise maksimaalsele sisenemise sügavusele on sellel positsioonil veel üks suur eelis: tema kliitor ja tema peenis on kontaktis, aidates kaasa mõlema partneri orgasmi tekkele.
Raskusaste: 4/5

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles