EESTI MEHE MUREKIRI ⟩ Kas lätlaste riistad on väiksemad kui eestlastel?

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Eesti noored tõid turule humoorikate disainidega kondoomid.
Eesti noored tõid turule humoorikate disainidega kondoomid. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @of.kontekst

Populaarsel veebisaidil Reddit on ilmunud kasutaja Dasmithsta murelik kiri sellest, kuidas tema reisi lõunanaabrite juurde varjutasid ootamatud takistused. Mehele tundub, et lätlaste peenised on väiksemad kui eestlastel, kuna kaks korda järjest osutusid seal ostetud harjumuspärase tootja kondoomid liiga väikeseks.

«Kuulake mind ära, sest asi on imelik. Läksin Lätti ja ostsin Daugapilsist paki kondoome. Durex, samad on ka Eestis müügil, ja tee mis tahad, aga liiga väikesed! Ok, pole probleemi. Läksin ostsin Durex brändi teised kondoomid, mida olen ka Eestis kasutanud, ja ikka f***ing liiga väikesed! Ma ei saa aru, kas mu riist on Lätis meeletult kasvanud või toimub siis mingi turu-uuringut järgides tootmine lätlastele? Ma ei tee nalja! Samas lugesin, et Durex paneb alati pakile «suur», isegi kui need suured ei ole! Raske on lätlasi n***ida niimoodi! Igatahes võtan need Läti kondoomid koju kaasa ja teaduse nimel ostan Tallinnast sama brändi.»

Murelikule mehele on saabunud kommentaarides mitmeid näpunäiteid ja humoorikaid nõuandeid:

  • Ei no Durexil ongi kaks suurust: Large (suur) ja Läti.
  • Must maagia. Nii kui üle piiri lähed, hakkab riist uhkusest ja armastusest isamaa vastu kasvama, et naaberriikides eesti meeste aule häbi ei teeks.
  • Pigem me mõistame nüüd, mida vanarahvas lätlaste kuuenda varba all silmas pidas.
  • Lätis on joonlauad ka teistsugused kui meil, sest Läti millimeeter on hulga väiksem.

Täispikka teemaalgatust ning arutelu saab lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles