VIDEO ⟩ Neiu postitatud video pani netirahva kihama - kas saad aru, kumb on ema ja kumb tütar?

Marlene Neiland
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Kuvatõmmis TikToki videost.
Kuvatõmmis TikToki videost. Foto: TikTok/@ liza_gulyaewa

24-aastane tiktokker jagab jälgijatega videoklippi endast ja oma emast. Tuleb välja, et naised on äravahetamiseni sarnased!

Vahel on pereliikmed või sugulased nii sarnased, et neil on pea võimatu vahet teha. TikToki kasutaja Liza Gulyaewa käest küsitakse sageli ta vanust, kuna ta näeb väga noor välja. Liza on Moskvast pärit modell, kes elab praegu Londonis. Neiu arvab, et on head geenid pärinud oma emalt, vahendab TheSun.

Liza ema on 45-aastane, kuid näeb välja nagu tema kaksikõde. Neiu postitatud video pani netirahva kihama ning kommenteerijad ei mõista, kuidas ema ja tütar nii sarnased välja näevad. Videot on vaadatud üle 2,1 miljoni korra ning see on kogunud üle 446 500 meeldimise.

«Kas ma olen ainus, kes arvab, et ema näeb noorem välja kui Liza ise?» kommenteerib üks jälgija. Paljud uurivad, mis on nooruslike naiste ilusaladus, ning mõned kalduvad arvama, et Liza on videot töödelnud. Üks julge jälgija uuris koguni, kas tütarlapse ema on vallaline, ning sai vastuseks, et naine on Liza isaga 26 aastat õnnelikus abielus olnud.

@liza_gulyaewa

thanks mum for good genetics ♥️ ##fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles