On palju koolitusi ja käsiraamatuid, mis kirjeldavad suuseksi põhitehnikaid ja teostamise peensusi. Neist leiab peaaegu igasuguseid nõuandeid, näiteks kuidas teha «sügavat kurku», kuigi naine pole tegelikult valmis tegema seda nii, nagu see mehele (tõenäoliselt) meeldiks. Kõige selle jaoks on mõned põhiprintsiibid, mida sageli rikutakse ja seetõttu saavad partnerid palju vähem naudingut või ei saa seda üldse. Seetõttu loetleme siin kõige levinumad vead ja selgitame, kuidas neid vältida.

Niisiis, palusime seksuoloog Irina Panjukovat, et ta räägiks peamisi apsakaid, mida naised oraalseksi ajal teevad.

  1. Tegelete ainult suguti peaga. Pea on väga tundlik. Kuid pikaajalisel stimuleerimisel kaotab see terava tundlikkuse ja aistingud tuhmuvad. Seetõttu kasutage julgelt ka peenise teisi osi. Tundlik on ka tagumine külg, eriti ülemine kolmandik. Ja hoolimata sellest, et alumise kolmandiku tundlikkus pole liiga suur, kiidab enamik mehi heaks, kui naine peenise üleni suhu võtab. Kui te aga ei kavatse seda kõike teha, tasub tähelepanu tagaküljele pöörata, lakkudes seda alt üles ja vastupidi.
     
  2. Unustate munandid. Seal on palju tundlikke alasid, mille puudutamine mehele naudingut pakub Kõik mehed ei pruugi seda isegi teada, sest masturbeerides ei pööra nad ise sellele alale tähelepanu. Munandeid saab hellitada nii käte kui suuda, tähelepanelik tuleb olla vaid süljega niisutamisel. Õhuga kokkupuutel niiskus aurustub ja mehel hakkab seal õrnas piirkonnas lihtsalt külm. Ja see on juba tõeline aistingute rikkuja.
     
  3. Alati valmis! Arvatakse, et mees on alati seksihimuline. Tegelikult pole see kaugeltki alati nii. Mehed vajavad samuti ettevalmistamiseks nii psühholoogilist kui ka füsioloogilist häälestust ja aega. Seetõttu ei tohiks te oraalseksi alustada liiga kiiresti ja liiga järsult lõpetada. Omaette küsimus on, kas lubada ejakuleerumist naise suhu. Kõigile naistele see ei meeldi. Kui teil pole sellise protsessi lõpuleviimise tuju, on mõistlik partnerile seda öelda .Oluline on mitte katkestada kehalisi kontakte vaid säilitada omavahelised intiimsed kokkupuutepunktid. Ja mida rohkem neid, seda parem.
     
  4. Liigne kiirustamine. Mehe kibekiiresti orgasmini viimine pole parim viis, sest oraalseks muutub sel moel mehaaniliseks ega erine eriti masturbeerimisest. Lisaks hakkab mees sel juhul kahtlustama, et see protsess on naisele ebameeldiv ja ta soovib, selle võimalikult kiiresti lõppemist. Jääb mulje, et naine ei naudi, vaid täidab oma kohust. Siin tulebki mängu seksi erootiline komponent - soov mitte ainult rahuldust saada, vaid ka tunda end partneri unistuste kaaslasena. Seetõttu on mehel oluline saada mitmesuguseid kinnitusi, et naine tahab justnimelt teda, ja et ta on naise jaoks ihaldusväärne.
     
  5. Üksluisus. Seksuaalses protsessis pole mitte ainult meie füsioloogia, vaid ka tähelepanu ja fantaasia. Kui kogu aeg toimub üks ja seesama, väsib tähelepanu, tundlikkus tuhmub ning fantaasia muutub loiuks Tulemuseks on vähene nauding isegi füsioloogilise rahuloluga. Lihtsatest edasi-tagasi liikumistest ei piisa - mees saab ju neid endale ise pakkuda. Seetõttu on mõttekas vahetada poose, erutada erinevaid erogeenseid tsoone, varieerida ja leiutada uusi tehnikaid. Tasakaal on oluline: liikumisi tuleb muuta, kuid mitte liiga sageli, et vastuvõetud impulssidel oleks aega harjuda.
     
  6. Pinges olek. Kui naine pingestub, on nii temal endal kui ka kaaslasel tunne, et ta valmistub tegema midagi rasket ja võib-olla ebameeldivat. Mõnikord tekib pinge tõttu okserefleks. Seetõttu lõdvestage kõigepealt keha-, näo- ja kaelalihaseid. Looge ennekõike iseendale mugav keskkond ja pingevaba mõnus meeleolu.
     
  7. Peidad oma nägu. On tuntud väljend «Naine armastab oma kõrvadega, mees silmadega». Tõepoolest, paljud mehed saavad märkimisväärse osa naudingust mitte ainult füüsilistest aistingutest, vaid ka tema ees avanevast visuaalist. Laske tal imetleda, kuidas su nägu oraalseksi ajal välja näeb.
     
  8. Oled vait. See, et mehed on vaadata armastavad, ei tähenda, et nad oleksid helide suhtes ükskõiksed. Oigamised, ohked ja imetlushüüded on just need, mis panevad neid tundma, et sulle meeldib mida teed. Nad ei taha arvata, et sunnite end puhtalt nende rõõmuks «seda» tegema.
     
  9. Pole lõbus. Seks on vastastikune nauding. Ja kui üks partneritest tegutseb ilma rõõmuta, siis teine ​​märkab seda ja see häirib kriipivalt. Naudingu vastastikune pakkumine muutub eriti oluliseks pikaajalistes suhetes, kus saadud kogemused on kogunenud. Mida teha? Üks võimalus on pakkuda naudingut, kuid palju parem on õppida, kuidas seda ka ise saada.
Kommentaarid
Copy