Asi on ametlik - lesbide seks on parim!

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Keskajal kardeti lesbisid kui nõidust ning peeti parem need ohtlikud olendid kividega surnuks loopida või ära põletada. Täna on märksõna lesbi Pornhubi kõige vaadatum vallatlemise vorm ning selle populaarsus on kasvav. Midagi teevad lesbid väga õigesti. Kinsey Instituudi uuringute kohaselt saab suisa 86% naistest teise naisega hullates orgasmi. Mehe ja naise orgasmitõenäosus on palju madalam jäädes vaid 65% juurde. Siit on mida õppida!

Miks mehega ei ole seks nii hea?

Naise keha on üles ehitatud selliselt, et kõigepealt peab vajutama erutuse nuppudele ja alles seejärel tärkab temakese kehas kireleek. Enamus erisoolisi paare arvavad, et alustada tuleks kireleegi sütitamisest ja siis tekib erutus. Lesbid teavad, et hea seksi alus on vastupidine ja oskavad naise keha nuppe vajutada, et erutus oleks maksimaalne.

Naisel on vaja erutuse üles ehitamiseks aega ja veelkord aega. Erutus ei ole buss, mis tuleb kella peale. Heteroseksuaalsed paarid asuvad liiga kiirelt asja kallale, kuna mehel on juba mõne minutiga erutuse staadium käes ja pole nagu põhjust pikemalt oodata. Suudlused, hellitused, silitused, silmside on hea lesbide eelmängu baaskomponendid ning nendega ei koonerdata. Kõrge erutuse pealt on tõenäosus võimas orgasm saada, kordades suurem. Must Panter jagab lesbide seksitarkust, mida mehed ja naised saavad oma magamistoa menüüsse lisada. Pastakad kätte ja märkmeid tegema.

Lesbide meelistegevuste edetabel

Kliitori stimuleerimine

Kliitor on ainus organ inimese kehas, mille ainus funktsioon on seksuaalse naudingu pakkumine. Miljonid naised kinnitavad seda statistika näol- 75% naistest saavad orgasmi kliitori stimulatsiooni tulemusena. 99% lesbidest teevad seda regulaarselt. Mehe ja naise oraalseksi rutiinis võib kliitori stimulatsioon tunduda maratonilaadse ettevõtmisena. Kael läheb krampi ja käsi väsib. Sõrme või keelega stimuleerides võib orgasmini kuluda 20-40 minutit. Lesbid kasutavad vabameelselt sekslelusid, mis viivad orgasmini juba mõne minutiga. Aga kliitori orgasmist ei pea seks algama. Kliitori massaaž mõjub ülimalt erutavalt ja sütitab kireleegi. Naise jaoks on meeleolu oluline orgasmi komponent. Mehega hullates on tavapärane, et järgmine samm on penetratsiooni. Lesbid aga asuvad sõrmega g-punkti õrritama ehk näpukat tegema ning palju tegevusi on veel ees.

Erutamise salarelvad mehele

Orgasmikreem tekitab peale kandes samasuguse tuksleva ja sooja tunde. Sellise, mis naise kehas vohab siis, kui ta on lõpuni erutunud. Orgasmikreem on nagu erutuse rakett-kiirendi.

Foto: Must Panter

Kliitori stimuleerija peab igal mehe tööriistade nimekirjas olema. Ilma selleta on vähe tõenäoline, et naine on seda päris võimast orgasmi kunagi kogenud. Kliitorit imevad sekslelud pakuvad naisele sügavaid orgasme.

Foto: Must Panter

Nibude hellitamine

Foto: Must Panter

Uuringute järgi saadab nibude hellitamine naise ajju samasuguse erutava signaali nagu kliitori stimulatsioon. On naisi, kes saavad sellest orgasmi, ent neid on vähe. 73% lesbidest ei jäta kallima rindu kunagi menüüst välja. Erutatult võivad naise rinnad paisuda pea 25%, mis teeb rinnad hellitustele väga tundlikuks.

Slow Sex nibude erutusgeel

Oota penetratsiooniga

Teismelised ja lesbid on kuiva hõõrumise ninjad. Pea 80% lesbidest krutivad erutatuse taset nö suguelundite teineteise vastu hõõrumisega ilma penetratsioonita. Sellel on naise jaoks võrratu ootust üles ehitav mõju.

Kuidas lesbid g-punkti orgasmini jõuavad?

Penetratsiooniks kasutavad lesbid strap-on dildosid ja vibraatoreid. Ulakatel lesbidel on mõlemat laadi sekslelud sahtlis ootel. Vibraatoritest on populaarseimad Wand vibraatorid, mis on võimsad kliitori stimuleerijad ja mõned mudelid on multifuntksionaalsed ning neil on vahetatavad otsikud ka g-punkti stimulatsiooniks. Kuna g-punkt asub tupe avast vaid kuni 7,5cm kaugusel, ei pea vibraator olema pikk. Lesbid armastavad ka U-kujulisi dildosid, mida saab kahekesi koos nautida.

Foto: Must Panter

Natuke laksu teeb naudingu suuremaks

Üle 50% lesbidest naudivad laksu õigel hetkel. Selleks kasutatakse kaas piitsa või lahtist kätt. Laks vastu tagumikku paneb vere õiges piirkonnas käima ning sellel on tundlikkusele ja erutusele otsene mõju. Iga 5 lesbi on BDSM teemaga sinasuhtes. Lesbide seks on mänguline ja vaheldus on tavapärane külaline magamistoas. BDSM komplektides on tavaliselt 7-12 erinevat sidumismängu elementi, mida saab õige meeleolu korral proovida.

Foto: Must Panter

Anaal või mitte anaal?

Ligi 30% lesbidest omavad anaaltappi või anaaldildot ja kasutavad seda lisastimulatsiooniks kahekesi hullates. Anaaltapp jäetakse vaginaalse penetratsiooni või siis kliitori hellitamise ajaks sisse ning nauding on sedavõrd sensatsioonilisem.

Foto: Must Panter

Lesbidel on sellevõrra lihtsam, et nad tunnevad enda keha ja ka oma kallima oma. Nad ei pea partnerile näitama, mis ja kuidas neile meeldib? Erinevalt mehega suhtes olevast naisest eeldab lesbi iga kord, et hullamine lõpeb orgasmiga. Kuna ootused on kõrged, siis võetakse aega ning pingutatakse vastastikkuste orgasmide nimel. Naised on õnnistatud kuni 11 erineva orgasmivõimekusega ja seda mitmeid kordi järjest. Naine keskendub oma kallimale naudingute pakkumisele ja teab, et kliitor on vaginaalsest penetratsioonist olulisem nauding. Selleks, et üks mees saaks magamistoa valitsejaks, tuleb tal lesbide seksitarkusi usinalt kõrva taha panna.

Leia endale ja kallimale vallatuid sekslelusid Musta Panteri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti.

Vallatuid naudinguid

Must Panter

Foto: Must Panter
Copy
Tagasi üles