Seksikad hitihoiatused Mustast Pantrist

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Suvi on aeg, mil seelikud lähevad lühemaks ja naiste ilu ning seksuaalne energia pulbitseb täies võimsuses. Kui mitte nüüd, siis millal veel katsetada uusi põnevaid sekslelusid ja poose ning oma armuelu menüüd vürtsitada?!

Chickie kliitorit imev vibraator

Foto: Must Panter

Chickie on vallatu kliitori stimuleerija, mis imeb kliitorit nii nagu ükski mees seda ei suuda. Kliitoril on 8000 närvi ja 75% naiste orgasmidest on kliitoril. Chickie on veekindel ja võid temaga kasvõi merre sukelduma minna. Chikie imeb kliitorit 16 erineval režiimil ning on USB laetav. Chickie on kaetud siidiselt sileda meditsiinilise silikooniga.

Princette Puppypus vibreeriv anaaltapp ja kliitori stimuleerija 2in1

Foto: Must Panter

Enam vallatum ei saa üks sekselu olla. Princette Puppypus on võimas, väike ja vaikne kõik-ühes stimuleerija. Ainult sinu fantaasia on piiriks. Ideaalne taskusõber suvisteks väljasõitudeks.

Tenga Aero Ring oraalseksi stimulaator meestele

Foto: Must Panter

Tenga Aero pakub mehele ebamaist oraalset kogemust. Ta imeb meheau 10 erineval tugevusel, et leiaksid igal hetkel selle õige. Valikus on 2 mudelit, mille sisud on erinva struktuuria: Cobalt – delikaatne kihiline struktuur ning Silver- kruvilaadne struktuur. Tenga on üle maailma meeste poolt armastatud Tenga uusim mudel.

Doggie poosi rakmed aktiivsele paarile

Foto: Must Panter

Doggie poos pakub naisele ekstra tugevat g-punkti stimulatsiooni. Doggie poosi rakmed muudavad seksi lõbusaks ja penetratsiooni kergeks.

Sekspesu on parim rollimängu käivitaja

Foto: Must Panter

Toateenindus... te kutsusite mind? Vallatu medõde, koolitüdruk...Milline mees ei unistaks pahast tüdrukust, kellel on ulakad mõtted peas. Sekspesu on süütuim rollimängu element, millega magamistoast tolm pühkida.

Double Joy Äppiga juhitav paaride vibraator

Foto: Must Panter

Paaride vibraator stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja g-punkti. Härra naudib penetratsiooni tihedamas vagiinas ja oma kallima võimsat orgasmi. Doulbe Joy vibratsioonid on äppiga juhitavad ka teisest maailma otsast. Anna kontroll oma naudingute üle kallima kätesse ja lase käed vabaks.

Fifty Shades of Grey sõrmevibraator

Foto: Must Panter

Sõrmevibraator kliitori ja g-punkti võimsaks vibratsiooniks. Kliitoril on 8000 närvi, mida on rohkem kui üheski naise muus kehaosas. 75% orgasmidest on just nimelt kliitoril, ent käega või keelega masseerides kulub selleks keskmiselt 20 minutit. Sõrmevibraatoriga jõuad mõne minutiga naudingute taevasse!

Libido Jelly erektsiooni stimulant, et erektsioon oleks võimsam

LibidoJelly on esimene vedelal kujul kiiresti imenduv erektsiooni stimulant turul. Toimeained hakkavad mõjuma juba mõne minutiga. Võta 1 geeli pakk ja manusta otse keelele või soovi korral sega klaasi veega.

Sinu ost ja tarne on konfidentsiaalsed. Leia endale ja kallimale vallatuid sekslelusid Musta Pantri e-poest.

Vallatuid naudinguid
Sinu
Must Panter
 
Copy
Tagasi üles