Sinu nädal Marilyniga - võida kinopiletid ja maitsenauding

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Kas tahaksid veidike osa saada Marilyn Monroe elust? Nüüd on Sul see võimalus!

Näitleja Michelle Williams sai Marilyn Monroe osatäitmise eest filmis «Minu nädal Marilyniga» Kuldgloobuse. Lisaks on ta selle rolliga ka Oscari nominent. Nüüd on see film jõudnud Eestisse.



Sinu tutvuringkonnas on kindlasti keegi, kes välimuselt või olemuselt meenutab mingil moel Marilyni. Mine Eesti Maitsed Täna Facebooki lehele ning kirjuta selle pildi kommentaaridesse selle tuttava nimi koos lühikese seletusega, mille poolest ta Marilyniga sarnane on. 

Siis algab Sinu nädal Marilyniga. Reedest kolmapäevani loosib Eesti Maitsed Täna igaks tööpäeva õhtuks kinopiletid kahele (seansi algus 17.00) ning pärast kino (või mõnel sobivamal ajal) väikese jätkamise Marilyni stiilis Nordic Hotel Forumi lobbybaaris.



Üks kord kirja pandud nimi ja põhjendus tagavad loosimises osalemise kõikidel järgnevatel õhtutel. Tänaõhtune võitja saab kinopiletid reedeks, homne järgmiseks esmaspäevaks, ülehomne teisipäevaks ning esmaspäevane võitja kolmapäevaks. Head loosiõnne! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles