Kodu kaotanud Heelia Sillamaa: ma ei julgenud seda isegi oma vanematele öelda (11)

Marju Ränk
, Toimetaja
Copy
Peep Maasik ja Heelia Sillamaa annavad saatele intervjuud.
Peep Maasik ja Heelia Sillamaa annavad saatele intervjuud. Foto: Kuvatõmmis Kuuuurijast

Hiiumaal sündinud ja Tallinnas üles kasvanud Heelia Sillamaa (25) kolis möödunud aastal Viljandisse, kus elab tema kallim, lavastaja Peep Maasik (28). Paaril on pisipoeg Paul ning noor pere ootas õhinaga oma uude koju kolimist.

Ühel ilusal märtsikuu päeval helistas tuntud telenägu Heelia Sillamaa oma kolleegile Katrin Lustile ja rääkis talle uskumatu loo sellest, mis nende perega juhtus.

Heelia ja Peep olid Viljandis väga õnnelikud. Lisaks ühisele tulevikule ja imearmsale pojale, leidsid nad 2020. aasta novembrikuus soovitud korteri müügikuulutuse. Nad tundsid selles korteris ära oma tulevase kodu. Heelia ja Peep panid kokku kõik oma säästud ja võtsid vastu ka vanemate abi ning ostsidki Viljandi kesklinnas asuva korteri möödunud novembris 32 000 euro eest ära ning alustasid jaanuaris oma uue kodu renoveerimist.

Kolmetoalisest kitsast korterist sai avar ruum, mis plaaniti enda kätega ümber ehitada avaraks kahetoaliseks pesaks. Kogu lammutusega sai kuldsete kätega Peep praktiliselt üksi hakkama. Tragi mees veetis korteris kogu oma vaba aja. Noored panid pärast korteri ostu oma tulevasele kodule veel ligi 10 000 eurot hakkama.

Täispikka saadet saad vaadata SIIT.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles