Põnevaid moeleide allahindlustelt

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allahinnatud kotid Stockmannis.
Allahinnatud kotid Stockmannis. Foto: Liis Treimann

Talvised allahindlused rõivapoodides on peagi lõppemas ning mõnes poes tuleb viimase võtmiseks kasutada kasutada algavat nädalavahetust. Osa poode lubab aga soodsaid moeoste teha veel paari nädala jagu. Igatahes soovitab stilist ja saatejuht Ženja Fokin naistel võimalusest kinni haarata ja allahindluste abil oma garderoobi uuendada.

Ženja sõnul on allahindlused targa ostleja paradiis, sest paljud tooted on lausa 70 protsenti odavamad. «Eriti praegu tasub investeerida erinevatesse kvaliteetsetesse talveriietesse nagu talvejope, -mantel ja -saapad,» selgitas ta.

Stilisti selgitusel trügib riiulitesse peale juba ka varakevadisi tooteid, kuid enamiku kauplustest on vallutanud ka korralikud allahindlused.

«Kui veel viis aastat tagasi oli seis 1:0 kliendi kahjuks, sest väljas küll ilutses silt -70 protsenti, kuid reaalsuses antud protsentuaalsusega tooteid tuli luubiga taga otsida, siis tänaseks hetkeks on olukord muutunud ning allahindlused panevad meele rõkkama,» kinnitas ta.

Zenja tõi ka konkreetseid näiteid: «Kontori- ja vabaajariideid tasub kaema minna Montoni, Ivo Nikkolo, Seppälä, Vila, Marks & Spencer kauplustesse, kus neid on laias valikus ning korraliku allahindlusega.»

Stilisti sõnul on hind tõesti valusalt kukkunud Stockmannis ja Tallinna Kaubamajas, kus on moekaid leide. «Eriti tasub uudistama minna erinevaid kvaliteetseid nahast aksessuaare: käekotid, rahakotid, vööd,» tõi ta välja.

Riietest saab moeeksperdi sõnul omanäolisi leide 40 protsenti soodsamalt kauplusest ICON (Kristiine Keskuse II korrusel) ja Gant ning ka ZARA kauplusest tasub läbi astuda.

«Spordirõivaid ja varustust (suusad, spetsiaalsed talverõivad, soe pikk aluspesu, matkasaapad) tasub samuti praegu soetada, sest lund ja pakast meil veel jagub,» selgitas Ženja. «Allahindluste ralli käib üksteise võidu poodides: Rademar, Sportland, NIKE, Extreme Sport.»

Naine24 käis ka mõnes poes, et tuua lugejateni näiteid allahinnatud toodetest. 

***

  • Kristiine ja Rocca Al Mare keskustes kestavad suured hooajakaupade allahindlused 12. veebruarini.
  • Kuu lõpuni kestavad allahindlused Tallinna ja Tartu Kaubamajades, samuti Tartu Lõunakeskuses ja Rakvere Põhjakeskuses, Sikupilli kaubanduskeskuses ning Stockmannis.
     
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles