Hämmastav seksistatistika

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Womans Day tõi välja põnevaid seksiga seotud numbreid. 

84 protsenti naistest kasutab seksi selleks, et mees aitaks rohkem kodutöödes. Tundub üllatav? Ekspertide sõnul ei ole selles midagi halba, arvestades seda, et naiste õlul on enamasti üleliigselt palju majapidamisega seotud kohustusi.

Uuringud on näidanud, et naised tunnevad seksist rohkem mõnu, kui kodu on korras. See peaks olema meestele piisavalt motiveeriv, et ise nõud ära pesta.

Keskmine erutumata peenis on kuni 9 sentimeetrit pikk. Enamik mehi arvab, et ta suguti on kas liiga väike või suur, kuigi see on tegelikult keskmine. Uuringute järgi on naistele peenise puhtus olulisem kui selle suurus.

Keskmine inimene kaotab 30-minutilise vahekorraga kuni 200 kilokalorit. Kui oled seksuaalselt aktiivne, tuleb see su tervisele igati kasuks. Trennist ei tasu siiski loobuda, sest üldfüüsilise treeninguga seksi võrrelda ei saa.

20 protsenti ameeriklastest on olnud vahekorras töökaaslasega. Selleks on kaks põhjust. Esiteks juhtub enamik armuafääre töökaaslaste vahel. Teiseks veedavad üksikud inimesed tööl rohkem aega ning siis on mõistetav, et sellisel juhul valitakse partnerikandidaat töölt.

Kõik tööl tekkinud suhted ei ole hukule määratud, kuid ekspertide sõnul peaksid püsisuhtes olevad inimesed olema ettevaatlikud, et flirtiv sõprus ei viiks emotsionaalse petmiseni ning see omakorda füüsilise petmiseni. Vallalised peaksid tähele panema, et seksuaalpartner ei oleks tema ülemus või alluv ning töötaks näiteks teises osakonnas.

Enneaegne seemnepurse on see, mis juhtub kahe minuti jooksul pärast vahekorraga alustamist. See on kõige sagedasem erektsioonihäire ning erinevate uuringute hinnangul on seda kogenud lausa üks kolmandik meestest. Enamik selle häire alla kannatajatest ei jõua isegi vahekorrani, sest nad ejakuleerivad juba eelmängu ajal.

12 protsenti abieluinimestest magab üksinda. Šokeeriv? Mõnel juhul on üksinda magamine tervislikum. Näiteks siis, kui kaaslane norskab või lapsed on väikesed ja tahavad ema kaisus magada. Pikas perspektiivis on korralik ööuni hädavajalik ja pidev ärkamine ei mõju inimestele hästi. Kui aga voodit ei jagata, peab eraldi tähelepanu pöörama sellele, et intiimsusest ja seksist ei jääks suhtes vajaka.

Keskmiselt kulub eelmängule 20 minutit. Eelmäng suurendab intiimsust ning tänu sellele ei tunne naine end ärakasutatuna. Naistel kulub enamasti erutumiseks kauem aega kui meestel.

Keskmine inimene seksib aastas 103 korda. Inimesed juurdlevad sageli selle üle, kui tihti seksitakse ja mis on normaalne. Seks ise tõstab seksiisu - mida rohkem seda teha, seda enam seda ka soovid.

48 protsenti naistest on vähemalt korra elus teeselnud orgasmi. Teesklemisel ei ole aga suurt mõtet, sest see rikub tasapisi suhet ja tekitab seksi ees vastumeelsust. Orgasmipuuduse põhjustest peaks oma partneriga rääkima.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles