Jõulukaunistused juba kodus üleval? See paljastab sinu kohta nii mõndagi

Marju Ränk
, Toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kuigi on alles november, valgustavad jõulutuled juba paljude majade hoove ja aknaid. Kui ka sinu kodu on juba jõuluehetesse kaunistatud, on see eriti just sel aastal väga hea asi.

Varasemalt on kirjutatud, kuidas need, kes oma kodu aegsasti jõuluehetega kaunistavad, on õnnelikud inimesed. Nüüd teatab Huffington Post, kuidas see võiks meile head teha eriti just sel aastal, kui koroonaviirusest tingitud pandeemia on elu veidi raskemaks teinud.

Võib-olla tekitavad ka mõned jõuluteemalised lõhnad parema meeleolu. Jõulude ajal põletatakse palju küünlaid, nii et nende süütamine võib meenutada paljudele imelisi lapsepõlve jõule koos perega. Siin on veel paar asja, kuidas jõulukaunistused meele heaks teevad.

Kodu muutub lõõgastavaks paigaks, kus meel puhkab

Jõulukaunistused muudavad kodu hubaseks kohaks. Elutuba võib tunduda tõelise talvise imedemaana ja seal viibimine paneb unustama kõik vastikud asjad väljaspool kodu, näiteks koroonaviiruse.

Kaunistuste tuletavad meelde peagi saabuvad pühad ja vabad päevad

Kui vaatad kaunistusi, hakkavad mõtted rändama eelseisva jõulupühade ümber, mil saab vaadata jõuluteemalisi filme ja nautida hõõgveini ning piparkooke.

Viimasel ajal pole olnud võimalik midagi eriti pikalt ette mõelda, sest koroonaviirusest tulenevad piirangud on takistanud plaanide tegemist. Seetõttu on need väikesed pisiasjad eriti suurt rõõmu toovad.

Nüüd otsi kõik jõulukaunistused kohe välja, kui sa pole seda veel teinud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles