Need asjad magamistoas põhjustavad peavalu ning ei lase uinuda

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Hea uni garanteerib eduka homse ning on suurepärane viis hoida oma tervist ja ilu. Teinekord rikume me aga ise oma magamistoa atmosfääri ära ning muudame selle unelemiseks ebasobivaks.

Millised on siis esemed, mis ei tohiks olla voodi lähedal?

Lilled

Siin ei peeta silmas mitte ainult tugeva lõhnaga lilli, vaid paljud taimed eritavad ensüüme, mis mõjutavad meie ajuaktiivsust. Teiste sõnadega: meie aju ei saa lõõgastuda. Nii ei tasu imestada, kui tundub, et oled alles silmad kinni pannud kui juba on aeg ärgata. Lisaks usuvad feng shui eksperdid, et paljud toalilled mõjutavad tuju ja suhteid, seega on targem lilled ja taimed magamistoast ära koristada, soovitab Womanhit.ru.

Telekas

Pole midagi halba selles, kui enne magamaminekut vaatad filmi või sarja, kuid seda tuleks teha teises toas, mitte magamistoas. Kõiksugused sinist valgust eritavad asjad ei sobi sinna, kus tahad puhata.

Peeglid

Teaduslikku põhjendust sel pole, kuid paljud inimesed ütlevad, et tunnevad end häirituna, kui magavad voodis, mille jalutsis on peegel. Feng shui eksperdid usuvad, et peegelpinnad salvestavad energiat, seejuures ka negatiivset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles