VAATA TREILERIT! Populaarse märulisarja „L.A. naisuurijad“ teise hooaja avalöök juba esmaspäeval Sony Channelis!

Sony Channel
Copy
Foto: Sony Channel

Jerry Bruckheimeri („Pahad poisid“; „Kariibi mere piraadid“; „Armageddon“) produtseeritud menuseriaali teises hooajas jätkavad detektiivid Syd (Gabrielle Union) ja Nancy (Jessica Alba) Los Angelese kõige ohtlikumate kurjategijate kinni püüdmist.

Sarja teine hooaeg esilinastus Ameerika Ühendriikides alles eelmisel kuul ning juba esmaspäevast, 19.oktoobrist, jõuab see ka eesti televaatajateni. Sarja esimene hooaeg esilinastus Ameerikas voogedastusplatvormil Spectrum ja seda saatis suur edu.  Kui teise hooaja süžeed kirjutama hakati, võeti arvesse ka Spectrumi vaatajate antud tagasiside ning püüti veelgi enam televaatajatele meele järele olla.

Esialgu pidi teine hooaeg Ameerikas esilinastuma juba juunis, kuid George Floydi skandaali ja sellele järgnenud protesteerimiste tõttu otsustas Spectrum sarja teist hooaega veel mitte avaldada. Septembris teatati aga, et uus hooaeg jõuab peagi platvormile.

Kaasahaarava komöödia-märulisarja „L.A. naisuurijad” teine hooaeg alustab juba esmaspäeval, 19.oktoobril, kell 20.10 eksklusiivsena ainult Sony Channelis!

Copy
Tagasi üles