Positiivne energia muudab elu ilusamaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elu tuleb elada nii või naa, kuid selle kvaliteeti ja üldist olekut saame oma mõtete ja tegudega muuta. Järgnevad kaheksa nippi õpetavad, kuidas tuua kerge vaevaga positiivset energiat oma ellu, kirjutas galtime.com.

Kodu peaks olema meie «punane linnuke» - see peaks peegeldama meie lubavat tulevikku. See on feng shui väljend ja omakorda ka võimas vahend, mis võib aidata sul luua küllust igas elu valdkonnas. Tee Emakese Looduse jaoks üks heategu ja me oleme paremale maailmale sammu võrra lähemal. Kust alustada, et oma ellu rohkem positiivsust tuua? Järgi neid lihtsalt nippe ja naudi terveid, õnnelikke ja jõukaid aastaid!

Korista oma kodu, visates minema ebavajalikku kraami ning muutes ruumid ilusamaks. See muudab energiat ja valmistab kodu ette, et tähistada su ellu saabuvaid imelisi asju.

Meresoola puhastavaid omadusi kasutatakse chi uuendamiseks ruumides. Selleks, et oma kodu vanast energiast puhastada ja ruumidesse uut energiat tuua, jälgi järgmisi samme:

* Pane väikesesse kaussi kaks teelusikatäit meresoola
* Lisa kaks tassi sooja vett
* Niisutage lahuses puuvillane riie või käterätik
* Pühi selle lapiga oma esiukse esine ning kõik ukselingid terves kodus

Hakka oma võlgu ära maksma. Isegi, kui sa ei saa neid korraga makstud, on oluline hakata neid tasuma sammhaaval. Ütlus, et uuele rahale tuleb ruumi teha, peab paika.

Uuenda oma kodust valgustust ning mine üle loodussõbralikele ja rahasäästvatele LED-valgustitele. Kui vahetad ära kuus kõige kasutatavamat pirni, võib aastane kokkuhoid olla märkimisväärne.

Selle asemel, et keskenduda mitte söömisele kehakaalu langetamiseks, võta tervislik snäkk enne õhtusööki. See hoiab su energiataseme üleval ega vii su käsi nii kergelt saia ja või poole.

Kanna sel aastal punast. Kui punane värv pole osa su garderoobist, kõlbavad ka punased lilled või dekoratiivsed padjad, et õhustikku seada valmis paljulubavaks 2012. aastaks.

Tee nimekiri asjadest, mida sa tahad, et su elus oleks. Süüta küünal ja põleta see nimekiri, vabastades oma soovid, et universum saaks need ellu viia. Ava koduuks, et lasta uuel energial sisse voolata.

Muuda midagi! Suuremad ja väiksemad muutused aitavad luua uut energiat. Tee esimene samm – mine juuksurisse, muuda oma tööle mineku trajektoori, alusta prügi sorteerimisega või hakka peotantsu õppima. Naudi igat asja, mida sa teed!


Neid nõuandeid saab arvestada iga eelarvega pered, vabandusi ei ole! Ära muretse selle üle, et aastavahetus on juba möödas ning seetõttu võiks olla hilja oma elu muuta. Kohe algab Hiina uus aasta, mis annab uusaastalubadustele uue hoo ja võimaluse. Draakoniaasta süstib enamus inimestesse entusiasmi, elujõudu ja energiat.

Lase eelmisel aastal minna, eriti kui sul oli raskeid väljakutseid või probleeme. Käi need oma mõtetes veel kord läbi ja seejärel puhasta oma meeled ja emotsioonid. Lase lahti ka eelarvamuslikest ootustest ja tee ruumi positiivse energia tulvale. Mõtle positiivselt, unista, naera ja armasta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles