Selgusid Hõbelusika nominendid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gastronomy Awards Society of Estonia

Tänaseks on selgunud Eesti toidukohtade tunnustamiseks loodud Hõbelusika konkursi põhikategooriate nominendid, võitjad kuulutatakse välja 6. märtsil toimuval galaüritusel.


Enam kui kuue kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud söögikohti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres ja Saaremaal. Kohtunikeks on valitud inimesed, kes on oma elu või töö tõttu eri maade toidukultuuriga hästi kursis, teatas MTÜ Gastronomy Awards Society of Estonia.


50 küsimusega ankeetide põhjal selgusid 2008. aasta Hõbelusika nominendid:

Parim gurmeerestoran:

*Restoran Tschaikovsky
*Restoran Ammende Villa
*Restoran Stenhus

Parim restoran:

*Restoran Chedi
*Restoran Ribe
*Restoran Ö

Parim kohvik:

*NOP
*C'est la vie kohvik
*Le Bonaparte kohvik

Parim uus restoran:

*Restoran Volga
*Restoran Museum
*Restoran Chedi
*Restoran Korsaar

Nominentide hindamise tulemused loeb kokku AS Pricewaterhouse Coopers, kes koostab tagasisideanalüüsi ning esitab viimase hindamisvooru lõpptulemused 2009. aasta veebruaris.

Hindamistulemused hoitakse konfidentsiaalsena kuni auhindade kätteandmiseni Hõbelusika galaüritusel 6. märtsil, kus kuulutatakse lisaks välja ka parim pererestoran, parima toidu ja veini sobivusega restoran, parim kokk, parim glamuurikoht ja parim Tallinna vanalinna söögikoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles