Osale Victoria Beckhami virtuaalsel sünnipäevapeol

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Victoria Beckham
Victoria Beckham Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Täna 46-aastaseks saav Victoria Beckham otsustas, et koroonaviirus tema sünnipäevapidu ära ei riku. Nimelt toimub pidu virtuaalselt, vahendab Evening Standard.

Victoria teatas virtuaalse sünnipäevapeo toimumisest eile oma Instagrami kontol. Tema postitatud fotol teatab naine, et peole on kutsutud absoluutselt kõik ning see toimub täna öösel kohaliku aja järgi kell 20, Eesti aja järgi kell 3 öösel Victoria Beckhami Instagrami kontol. Pidu on üdini virtuaalne ning naine teeb ülekande Instagrami otseülekandena. Muusikat valib DJ Fat Tony, kes pani kokku eraldi playlisti Victoria Beckhami lemmikutest lauludest. Naine kirjutab, et DJ tegi talle «parima kingituse» ja julgustab oma jälgijaid kodus seda playlisti kuulama ning kaasa tantsima.

Victoria Beckham, kelle varade väärtus on teatavasti väärt üle 769 miljoni naela, palus oma sünnipäeva puhul sõpradelt kinkide asemel annetust organisatsioonile The Children's Society chairty.

«Nad panustavad iga päev sellele, et lapsed peaksid koroonakriisis vastu. Ülejäänud ajal tegelevad nad teiste väga tõsiste ja raskete teemadega nagu laste seksuaalne ärakasutamine ja väärkohtlemine, nälg ja hooletusse jätmine,» selgitab ta tehtud valikut. «Palun toetage neid!»

Suurem osa Beckhamite perekonnast on koroonaviiruse eest peitu pugenud oma Cotswoldis asuvasse koju. Pere kõige vanem laps Brooklyn on isolatsioonis hoopiski Ameerika Ühendriikides koos oma tüdruksõbra Nicola Peltziga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles