Hilary Duff üllatas fänne uue kevadise välimusega

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Hilary Duff
Hilary Duff Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pict Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Kevad on suurepärane aeg oma välimuse muutmiseks. Nii otsustas ka näitlejatar Hilary Duff oma fänne üllatada uue ja märksa värvilisema välimusega, vahendab Fox News.

Naine on alati tuntud olnud oma armsa blondi soengu poolest. Sel aastal otsustas ta, et kevad saabub ka tema juuste jaoks teisiti. 32-aastane Duff postitas pühapäeval oma Instagrami kontole pildi värskelt siniseks värvitud ja lühikeseks lõigatud soengust, lisades pildi allkirjaks muheleva «Yea.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Pilt on saanud üle 900 000 meeldimise ning sadu kommentaare. Teiste hulgas on kommenteerimas ka mitmed tuntud inimesed. Näiteks näitelja ja laulja Vanessa Hudgens väljendab oma meeldimist lihtsalt ja lühidalt: «Armastan!» Samal ajal lisab näitleja ja taskuhäälingu tegija Whitney Cummings kolme plaksutavat käe emotikoni näitamaks austust Hilary soenguvaliku suhtes.

Eelmisel kuul noomis Hilary Duff koroonaviiruse hoiatusi erivaid inimesi mahlaka videoga. Ta postitas oma Instagrami lugudesse video, kus soovitab noortel inimestel kodus püsida, mitte väljas pidutsemas käia. «Lõpetage vanurite tapmine palun,» palus Hilary oma videos. Samuti pöördus näitlejatar oma jälgijate poole sooviga, et nad talle erinevaid tegevusi soovitaksid, mida neli koduseinte vahele pugenud inimest saaksid ette võtta.

Kahe lapse ema on hoidnud fänne oma tegemistega igapäevaselt kursis alates esimesest isolatsiooni päevast alates ning kostitab neid piltidega, kus poseerivad tema 8-aastane poeg Luca ja aastane tütar Banks. Hiljuti lisas Hilary pildi, kus poseeris punases vannis koos oma õega. Nimelt oli tema õel Hailye'l sünnipäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles