Parimad topeltkohtingu ideed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtingud on toredad, aga nagu me kõik teame – jagatud rõõm on topelt suur! Seepärast ongi vahel huvitav ja teistsugune, kui võtad sõbranna koos kutiga kampa ja lähete topeltkohtingule.

Topeltkohtingul on mitmeid eeliseid, teiste hulgas see, et tegemist on ühe parima võimalusega tugevdada teievahelist sidet ja saada üle ebamugavustundest. Topeltkohtingud sobvad hästi häbelikele ja julgestust vajavatele inimestele, kirjutas healthyandbeloved.com.

Mõned ideed topeltkohtinguks:

Piknik

Keegi pole väitnud, et topeltkohtingud peavad toimuma õhtusel ajal! Valige ilus asukoht, kus saate istuda murul ja nautida päikesepaistet. Las tüdrukud võtavad kaasa natuke süüa ning vestlus teie vahel areneb kergemini.

Film

Filmid annavad hea võimaluse tutvuda sellega, mis teisele meeldib ja mis mitte. On siiski oluline, et filmivalik oleks kompromiss, mitte kellegi pealesurutud soov. Samuti oleks parem, kui vaataksite filmi kodus, sest siis tunnete end mugavamalt ja saate omavahel suhelda ilma, et keegi käsiks teil vait jääda.

Teatrisse minek ei ole samuti halb idee, kuid see ei anna piisavalt võimalusi oma kaaslastega suhtlemiseks.

Lõkkeõhtu

See on parim viis lõbutsemiseks ja partneriga lähedaseks saamiseks. Kui olete topeltkohtingul, võite lõkke ümber üksteisele erinevaid õudusjutte, laulda või lihtsalt jutustada. Lõkke ääres võite grillida ning kõrvale veini juua. Sest kõige tähtsam pole ju lihtsalt kohtingute arv, vaid kvaliteetsete kohtingute number.

Õhtusöök

Kõik naised teavad, et tee mehe südamesse läheb läbi kõhu. Just seepärast võikski topeltkohting olla ka üks korralik õhtusöök! See ei pea koosnema kallitest ja uhketest toitudest, vaid millestki, mis paneb teid kõiki seda nautima. Mehed võiksid vastutasuks naistele väikesed kingitused osta ja anda need tänutäheks kätte enne või pärast õhtusööki. Hea muusika ja tantsimine on ka soovitatavad.

Võid proovida ka neid asju:

• Mängige kaardimänge, kuid ilma rahata. See on hea võimalus üksteist paremini tundma õppida, kuid ei tekita tobedat võistlusmomenti.

Uisutamine võib samuti olla lõbus, sest üksteise aitamine püsti seismisel ja tasakaalu hoidmisel tekitab usaldust. Paljud paarid käivad uisutamas, sest see annab sulle kindluse – kui ta on näinud sind tegemas midagi, mida sa väga hästi ei oska ja on endiselt sinust huvitatud, siis on asi seda väärt!

• Mängige videomänge, kus kõik neli saavad korraga osaleda. See võib olla väga naljakas viis õppida oma kaaslaste kohta uusi asju.

• Kui oled seiklushimuline ja tead, et ka partner kätt ette ei pane, siis minge veeparki. See on segu lõbusast ja ergutavast ajast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles