5 asja, mida sõbrad sinu suhte kohta iial teadma ei peaks

Naine
Copy
Foto: Pexels

Sõpradega jutustamises ei ole midagi halba, kuid oluline on aru saada, kust jookseb piir. Järgnevad 5 asja on sellised, mis peaksid jääma kahe suhtes oleva inimese vahele.

1. Rahaprobleemid

Kui sinul ja sinu partneril on raskusi säästmise või laenude maksmisega, siis ei ole see kellegi teise asi. Järgmine kord sõpradega kohtudes ära seda teemaks võta.

2. Alastifotod

Kui partner saatis sulle endast alastifoto, siis ära maini seda oma sõpradele ning ammugi mitte ära näita. Kui sa seda teed, siis reedad sa oma partneri.

3. Voodielu

See, mis sa teed oma armastatud inimesega suletud uste taga, peaks ka jääma suletud uste taha, kirjutab Pulse. Piisab sellest, et teie kaks olete rahul. Teil pole vaja sõpradelt kinnistust saada, neile detailseid kirjeldusi pildudes.

4. Negatiivne arvamus sinu sõpradest

Kui partnerile ei meeldi sinu sõbrad ja ta suhtleb nendega vaid sinu meeleheaks, siis ära jookse seda neile kuulutama. Las üksteisest lugupidav sotsiaalne läbikäimine jätkub nii, nagu see on. Kui inimesed on üksteise vastu kõigest hoolimata viisakad, siis ei tasu seda ära rikkuda. Sa ju ei taha olla süüdi selles, et sinu sõbrad tema suhtes vaenulikuks muutusid?

5. Suhte saladused

Kas sa oled midagi kuulnud armsamaks olemise privileegist? See tähendab, et partner jagab sinuga teatud asju vaid seetõttu, et te olete suhtes. Ära kuritarvita seda. Hoia tema saladusi, sest privaatsed asjad peavad jääma privaatseteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles