Daniel Viinalass näitab, kuidas endale kaelarätist kaitsemaski valmistada

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Koroonaviiruse ajal on teatavasti tekkinud suur kaitsemaskide puudus. Et end siiski kuidagi kaitsta, otsustas Daniel Levi Viinalass näidata lihtsat moodust, kuidas käepärastest vahenditest mask meisterdada. 

Nimelt postitas muusik oma Facebooki lehele ingliskeelse video, kus näitab inimestele, kuidas ning millest ta endale kaitsemaski valmistab.

«Tere kõigile! Ma näitan teile, kuidas valmistada kaelarätist näomaski, mida saaksite kanda õues, poes või kus iganes käies. Vaadake järele!» kirjeldab Daniel video alguses järgnevat tegevust tutvustavalt.

Videos on näha, et kaitsemaski valmistamiseks tuleb kaelarätt kõige pealt sirgena lauale asetada. Seejärel kitsamast äärest rätik kahe korra mõne sentimeetri laiuselt kokku voltida nii, et tulemuseks oleks kolmekordselt volditud ristkülik. Võta kaks patsikummi ning pane üks ühelt poolt ning teine teiselt poolt ümber rätiku nii, et rätik jaguneks võrdselt kolmeks. Voldi ääred keskele kokku ning säti üks serv teise vahele peitu ja ongi valmis!

Kasutamiseks aseta mask suu ette nii, et volditud pool jääks sissepoole. Pane patsikummid kõrva taha ning oledki õueminekuks valmis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles