SODIAAGISALADUSED ⟩ Selle nädala roosa superkuu toob mõnele päikesemärgile õnnistust, teisele aga kannatusi

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Veebruarikuine täiskuu Kreekas, Ateenas
Veebruarikuine täiskuu Kreekas, Ateenas Foto: ALKIS KONSTANTINIDIS/REUTERS/Scanpix

Täiskuine aeg pole kunagi eriti lihtne, praegustes oludes on tulev nädal pingelisem kui tavaliselt. Täiskuu viib emotsioonid lakke, ette tuleb konflikte ja muutusi. Õnneks tähendab see ka, et need muutused võivad olla põnevad ja erutavad.

Kui kuu kasvab, tulevad pinnale su alateadlikud hirmud, tunded ja mõtted. Elite Daily toob välja sodiaagimärgid, kes sel nädalal eriti teravalt muutusi tajuvad – seda nii heas kui halvas mõttes.

Kolmapäeva hommikul kell 5.35 on täiskuu ja tegemist on selle aasta kõige suurema superkuuga ehk et kuu on maale väga lähedal, paistes taevas nii suuremana kui tavaliselt. Kuu jõuab täisfaasi Kaalude tähemärgis. Kaalud sümboliseerivad võitlemist selle eest, mis on õiglane; kompromisside leidmist kahe äärmuse vahel. Olulist rolli mängivad veel ühendus ambitsioonika Marsiga ja romantilise Veenusega, mis tähendab, et su süda on täis kaastunnet ja empaatiat. Enim naudivad praegust aega Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja, samas kui Vähk, Skorpion ja Kalad on praegu oma tunnetega jännis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles