Aleksandra Žeregelja: treener ütles, et jäätis maksab 70 hüpet

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. 
«Tantsud tähtedega» saate võitsid Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. «Tantsud tähtedega» saate võitsid Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja. Foto: Jelena Rudi

Telesaate «Tantsud tähtedega» võidupaari kaunitar Aleksandra Žeregelja (21) rääkis ajakirjale Tervis Pluss, et tänu suurele füüsilisele koormusele pole tal kehakaalu pärast kunagi muret olnud. 

Üksnes ajal, mil ta ise ei võistelnud ja andis ainult väikestele lastele trenne, tuli mõelda, missugusel kellaajal süüa, või süüa natuke vähem.

Tantsutreeningutel on kehakaalu teema pidevalt üleval. «Üsna tihti öeldi, et meie tüdrukud on kaalus juurde võtnud, tuleb vaadata, mida sööte ja millal.» Suvises treeninglaagris jälgis tantsijate söömist ka treener. «Kui ta küsis, kas soovime magustoiduks jäätist, ja meie ütlesime: «Jaa!», vastas ta, et jäätis maksab 70 hüpet,» meenutas Aleksandra, kes enda sõnul toitumises väga korralik ei ole.

«Mulle ei meeldigi süüa rasvast toitu, aga ma ei loobu mitte millestki, mida ma tahan,» tunnistas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles