PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 6. aprill: Ambur läheb vooluga kaasa, Skorpion leiab lisatööd

Naine
Copy
Foto: Unsplash

Mida lubavad tähed sinu tähemärgile rõõmu täis esmaspäeval?

Jäär

Kui sa kellestki hoolid, siis ole tänulik ja näita seda talle välja. Häbelikkust ja tagasihoidlikkust võidakse tõlgendada ükskõiksusena.

Sõnn

Asjaajamise käigus võid jääda pikemalt ja isiklikumatel teemadel juttu ajama inimesega, kellega siiani oled rääkinud vaid tööasjust.

Kaksikud

Ole aus, julge ja sirgjooneline. Kui kellegi tegevus sind häirib, siis ütle talle seda otse, rahulikul, ent siiski kindlal toonil.

Vähk

Kui tunned, et jõudu on vähe, võta korraks aeg maha. Mõtle, mida sa teed ja mis on sinu eesmärk. Kui suurt pingutust on see üldse väärt?

Lõvi

Positiivne tagasiside innustab sind. Kui aga pingutad ning keegi ei märka sinu tublidust ja töökust, kipub motivatsioon langema.

Neitsi

Teed nii, nagu oled alati harjunud tegema. Ilmselt ei oska sa lihtsalt märgata, et leidub ka teistsuguseid võimalusi. Küsi nõu, saad uusi ideid.

Kaalud

Vastused oma küsimustele saad siis, kui hoiad silmad ja kõrvad lahti. Pane tähele märke enda ümber, jälgi kaaslaste käitumist.

Skorpion

Võid leida lisatööotsa, mis annab võimaluse rakendada andeid ja huvisid, mis ei ole seotud sinu põhitööga. Uusi asju on vahva katsetada.

Ambur

Ära ole allaheitlik, ära mine lihtsalt vooluga kaasa. Kui teised teevad sinu meelest asju valesti, siis selgita neile rahulikult oma seisukohti.

Kaljukits

Energiat annab teadmine, et keegi hea inimene mõtleb sinu peale, elab sinu tegemistele kaasa. Näita välja, et tema olemasolu on sinu jaoks tähtis.

Veevalaja

Ütlus, et tark ei torma, kehtib täna sinu puhul. Kui tegid töö enne tähtaega ja rutakalt valmis, pead selle ehk nüüd uuesti ette võtma.

Kalad

Kehtib tõde: enne mõtle, siis ütle! Lihtsalt emotsioonide ajel välja paisatud sõnu ei ole lihtne tagasi võtta, need võivad suhteid rikkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles