HÜVASTI DRESSID Karantiiniprintsess kannab kodukontoris iga päev ballikleite

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Ajal, mil enamik meist veedab oma päevi dressides, otsustas üks naine New Yorgist oma karantiinist viimast võtta ning tellis riidelaenutusest endale glamuurseid õhtu- ja ballikleite, et neid kodus töötamise ajal kanda, kirjutab msn.com.

Lucy Rogers, kes töötab veebiturundusagentuuris Croud, alustas hiljuti Instagrami kontoga, kus jagas pilte endast kohvi rüüpamas, arvutit pistikusse ühendamas, diivanil snäkke söömas – ning seda kõike kaunites disainerkleitides!

«Ma alustasin Instagrami kontoga, et oma sõpru ja peret naeratama panna, ent kui aus olla, siis on sellel täiesti oma elu tekkinud. Ma olen saanud nii palju sõnumeid inimestelt, kes ütlevad, et armastavad mu algatust ning soovivad ka ise sellega liituda,» ütles Rogers

Kust kleidid aga pärinevad? Lucy on nimelt juba paar aastat olnud moetooteid laenutava tellimusteenuse Rent the Runway (Laenuta Moelava) klient, mida Rogers üldiselt kasutab selleks, et ei peaks iganädalasteks töökohtumisteks hunnikut riideid ostma. Kui tema agentuur tegi otsuse töötajad koroonapandeemia ajaks kodukontoritesse saata, kaalus Lucy teenuse peatamist, sest ei vajanud enam laenutatavaid riideid.

«Seejärel mõtlesin kõigile kleitidele, mida firma pakub ning mida ma tavaelus kunagi kanda ei saaks. Neil on väga lai valik kauneid kleite, mis kontorikeskkonnas täiesti sobimatud oleksid. Seega otsustasin, et just nüüd on mul võimalus neid kõiki proovida,» ütles naine

Oma värske Instagrami konto kõige esimeses postituses kannab naine kuninglikku lillat ML Monique L'huillier' kleiti, mille tavahind jääb 1000 dollari ehk umbes 920 euro kanti. Pilt on postitatud 16. märtsil ning kujutab naist täiesti tavalises kodukontorisituatsioonis – kahe arvutiekraani taga laua ääres istumas ning kohvi rüüpamas. Tavapäraste vabaajariiete asemel, mida ilmselt enamik meist kodus töötades kannab, kaunistab Lucyt aga sügava dekolteega glamuurne kleit, mille kohta ütleb naine pildiallkirjas, et seda on keeruline üksi korralikult selga saada, seega võib videokohtumistes garderoobiapsakaid juhtuda.

Naine on alates märtsi keskpaigast igal tööpäeval postitanud endast ühe pildi, kus tegeleb täiesti igapäevaste toimetustega, näiteks koristamise või prügi väljaviimisega, iga kord mõnd uut ja uhket kleiti kandes. «Minu senine lemmik on ilma igasuguse kahtluseta roosa Marchesa Notte pruutneitsikleit. See oli nii kaunis – ma armastan tülli!» ütles Rogers õlgu paljastava kleidi kohta, mida ta kandis karantiini üheksandal päeval ebatervislikke snäkke süües. «Ma pakin endale iga päev karbiga lõuna kaasa, nagu läheksin tööle. Leian, et kontorilaua ääres sööma ei peaks, aga kui ikkagi tekib tahtmine midagi nosida, siis aitab see kleit väga hästi asju kapist töökohani kanda.»

Lucy sõnul on tema teine lemmik Jay Godfrey sügavsinine kaheosaline pükskostüümkleit, mida naine kandis 1. aprillil oma vannituba koristades. «See on miski, mida ma ei saaks kunagi tavalisele ärikohtumisele selga panna, kuid tegemist on väga ägeda kaks-ühes rõivaesemega,» selgitas Rogers.

Kõik 13 kleiti, mida naine seni kandnud on, pärinevad Rent the Runway teenusest, ning ta ei muretse, et kleidid niipea otsa lõppeksid. «Firmal on väga lai valik,» selgitab Rogers, lisades, et isegi kui midagi peaks valesti minema, siis on tal ka kodus päris korralik kleidivaru. «On lihtsalt väga lõbus lüüa end üles kleitidega, mida ise kunagi poest ei valiks või ostaks.»

Tagasi üles