Neljaliikmeline pere magab ühes voodis: see lahendas meie jaoks nii palju probleeme!

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Praeguses isolatsioonis tunnevad ilmselt paljud lapsevanemad, et tahaksid oma lastest natukenegi puhkust saada ning mõte nendega ka öösel nina- ja jalgupidi koos olla tundub mõistmatu. Ühe saksa pere jaoks on see aga igapäevane reaalsus, mida nad naudivad.

Ajakiri Bild käis külas Saskia Brechtil, uhkel hiigelvoodi omanikul. Saska peres on lisaks temale ja ta abikaasale kaks last.

Saskia kolis mehega Berliinist Müncheni lähedale maaelu nautima rasedana, kuna tundis, et tahab olla perele lähemal. Ta on aktiivne blogija ja instagrammer, kes jagab Mamiplatzi nime all emaks olemise rõõme ja muresid tuhandete jälgijatega.

«Mõnikord mind häirib mu enda kannatamatus,» ütleb ta intervjuus väljaandele Femtastics, et pole kindlasti mitte täiuslik ema. «Igapäevastressis on hetki, mil võiksin olla tasakaalukam. Siis mõtlen, et peaksin rohkem endaga vaeva nägema ja rohkem laste vajadusi arvestama. Pealegi peaksin ma rohkem tahtma nendega mängida. Mõnikord ma ei viitsi, ma olen liiga väsinud – aga õhtul voodis alati kahetsen seda.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

„Mama, wenn ich erwachsen bin, dann will ich so werden wie du!“ „Hmm, beides geht aber nicht mein Schatz!“ - - Wir wünschen euch ein schönes Wochenende aus Chaos City! Die Kinderzimmerumgestaltung nimmt Ausmaße bis ins Wohnzimmer an! Spielzeug und Kram, wohin das Auge reicht! 4 Kinderzimmer-Küche-Bad. Oder auch Welcome To Our Home! Sammelt sich bei euch auch so viel Klump an? Und wie war noch der gute Vorsatz vor den Kindern? Immerhin upcycled der Hund das (teure) Holzspielzeug immer fein! Jetzt aber erstmal Quatsch machen. Guckt mal, wie die Augen vom Hannchen leuchten. Wer braucht schon einen Superhelden, wenn er einen Bruder hat? - - - #qualitytime #familygoals #kindundhund #brüder #jungsmama #weekendmood #mamaleben #familytime #mamablogger

A post shared by ☼ Saskia ☼ (@mamiplatz) on

Emaks olemise juures armastab ta aga kallistamist ja lähedust enim ning tänu perekonnavoodile saab seda veelgi rohkem teha. Brechtide voodi on 3,2 meetrit lai – selleks on kõrvuti lükatud kaks 1,6meetrist voodit. Sinna mahuvad mõnusalt ära nii ema-isa kui ka nende järeltulijad.

«Me hakkasime koos magama, kui üks lastest oli kolmekuune,» räägib Saskia, et nad olid hädas pidevate öiste segamistega. Küll nägi keegi halba unenägu, küll ei maganud niisama hästi. «Nii tuligi perekonnavoodi idee ja meie mured lahenesid.»

«Me saame kõik maksimaalselt magada,» kiidab pereema, et enam ei pea nad öösiti üleval istuma. Pealegi meeldib talle jagada perekonnaga lähedust ja see lahendus sobib neile ideaalselt. «Meeldib sulle emme ja issiga samas voodis magada?» küsib Saskia oma paariaastaselt pojalt, kes rõõmsalt «Jaa!» hüüab. «Näete? Sellega ongi kõik öeldud,» muigab naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles