Ellen DeGeneres julgustab inimesi postitama pilte oma ballikostüümidest

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Saatejuht Ellen DeGeneres on paljudele tuntud oma lennukate ideede poolest. Nüüd pakkus naine karantiini kergemaks üleelamiseks välja järjekordse idee, mis sel korral seisneb endast piltide jagamises. Nimelt ootab Ellen, et sa postitaksid pildi oma ballikostüümist.

Eile postitas Ellen oma Instagrami kontole pildi, mis on tehtud tema keskkooli lõpuballil. Ta kannab seal armsat ruudulist kleiti ning poseerib koos ühe šarmantse noormehega, kes meenutab Queeni kunagist ninameest Freddie Mercuryt. Kas see ka tegelikult Freddie oli, jääb ilmselt igaveseks saladuseks.

«Kui sinu lõpuball pidi toimuma sellel nädalavahetusel, siis soovin näha sinu kaunist ballikostüümi. Selline oli minu oma, seega latt on üsna madalal. Postita enda foto märksõnaga #ellenprom. Ma luban teile, et varsti saate kõik oma kostüüme siiski kanda. #NadionalPromDay,» kirjutab naine.

Vaid neljateistkümne tunni jooksul on märksõnaga #ellenprom postitatud üle 800 foto, millest mõistagi ei ole kõik ballikostüümidega seotud pildid. Kuigi tundub, et kuulsused selle väljakutsega eriti kaasa läinud ei ole, on teemaviitega märgistatud siiski väga armsaid ja ka humoorikaid pilte. Samuti leiab piltide hulgast ka eriliselt värvikaid kleite, alates superminidest ning lõpetades tõeliste vahukooretortidega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In honor of #nationalpromday here are some gems from my prom 10 years ago. #wtfimold #ellenprom

A post shared by ? ? ? (@lexworldx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blub blub blub!

A post shared by Oliver (@oliverleary) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1992 #ellenprom #nationalpromday

A post shared by Tami Bunker Hartwick (@tamara_dawn_74) on

Kuidas käituda, kui sa ei ole oma ballikaaslasega piisavalt rahul? Vaheta ta välja! Leidsime pilte, kus kaaslased olid asendatud nii kuulsuste kui ka erinevate emotikonidega. Samuti nägime nii mõnegi naise suure unistumise täitumist, mille tarbeks maskeeriti tundmatuseni ära näiteks abikaasa või poeg. Peamine on siiski see, et ballile saaks!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ellenprom

A post shared by Kirk Henderson (@kirkhenderson5406) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In honor of prom, I thought I'd post a throw back from my senior prom ?

A post shared by Sarah McMahan (@sarahgrace2121) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #nationalpromday #EllenProm @theellenshow #throwback

A post shared by Alyssa (@alyssalaineee) on

Võrdlemisi vähese, ent siiski märgatava tähelepanu said ka ülikonnad. Valikus leidus nii klassikaliselt sinised kui ka näiteks lillelisi ülikondi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two gays wearing florals? Groundbreaking. #Prom2019 #EllenProm

A post shared by Shawn Terry (@shawn.terry) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ellenprom

A post shared by ?? Ms. Joey ?? (@ms_feisty_gurl) on

Soovid ka osaleda? Mine kiiresti Instagrami ning laadi sinna üles foto enda ballikleidist ning ära unusta kasutada teemaviidet #ellenprom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles