NALJAPÄEVA RETSEPTID ⟩ Neli ideed õhtusöögiks, mis küll kõhtu ei täida, aga ajavad sind naerma

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Unsplash

Tänase rahvusvahelise naljapäeva puhul tutvustame sulle mõnda eriti vaimukat õhtusöögiideed. Selleks, et keegi ei solvuks, soovitab CafeMom neisse pigem huumoriga suhtuda.

Sõbranna portaalis on üleval mitmed isuäratavad retseptid. Loomulikult jagame neid sinuga ka edaspidi. Täna otsustasime, et pastad, pajaroad, muffinid ja koogid on meie jaoks liiga igavad ning tutvustame sulle parem toite, mis jätavad sind küll nälga, aga ajavad loodetavasti vähemalt naerma.

Inglise herned

Inglise herneid on kõige keerulisem valmistada, sest nende tegemiseks kulub palju aega ja raha.

Valmistamine: ava konserv, kalla herned kaussi ning nirista kastmega üle. Head isu! Oluline on jälgida, et teeksid kõike õiges järjekorras.

Foto: Unsplash

Jääkuubikud

Kas teadsid, et jääkuubikud on üsna levinud komponendiks erinevates toitudes? Food.com lehelt leiad huvitavaid retsepte, mille valmistamisel on üheks osaks justnimelt külmutatud veetükikesed. Soovitame lugeda ka kommentaare, sest need on parim osa retseptist.

Foto: Unsplash

Keedetud vesi

Tavaliselt alustatakse söögi valmistamist külma veega. Aga oled sa proovinud sooja veega alustada? Meie arust tundub see palju keerulisem..

Valmistamine:

Keera pliidiraud keskmisele kuumusele. Otsi välja väike pott, pane see kuumale pliidirauale ning kalla sisse vesi. Aseta kaas poti peale. Oota kuni kaas poti peal hüppama hakkab. Keera pliit kinni ja naudi!

Foto: Unsplash

Elevandihautis

Vaja läheb: keskmist elevanti, 500 värsket köögivilja, 5 liitrit puljongit, kahte jänest (valikuline).

Valmistamine: Lõika elevant suupärasteks tükkideks. Pärast kahte kuud lõikumist, ära heida meelt, sest suurem töö on sellega tehtud! Otsi välja pott, kuhu elevant koos puljongi ja köögiviljadega sisse mahub. Pane elevant köögiviljade ja puljongiga mõneks päevaks keema. Soovi korral kaunista kahe jänesega.

Foto: Unsplash
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles