1. aprill: Lõvi annab katteta lubadusi, Sõnn veeretab kohustusi teiste kanda

Naine
Copy
Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Kaunist aprilli algust! Millist tarkust jagab planeetide seis täna?

JÄÄR

Soovid olla kalli inimesega koos, lihtsalt tema seltskonnast rõõmu tunda. Kui kohtuda pole võimalik, rääkige segamatult video vahendusel.

SÕNN

Kipud minema kergema vastupanu teed. Küllap lükkad rasked või tüütud ülesanded edasi või siis püüad need kellegi teise kaela veeretada.

KAKSIKUD

Võid mööda internetipoode kolades mõõdutunde kaotada ja endale ilusaid, aga ka kasutuid asju soetada.

VÄHK

Kui võtad midagi ette, teed seda tõsiselt ja süvenenult. Kuna suudad mõista probleemide olemust, saad hakkama ka nende lahendamisega.

LÕVI

Sind huvitavatel teemadel vesteldes sattud hoogu. Teed suuri plaane või annad mõtlematult lubadusi, mis sul hiljem lihtsalt ununevad.

NEITSI

Hangi uusi teadmisi. Ära pelga suhtlemist, ole kohal sotsiaalmeedia gruppides, kus võtavad sõna targad inimesed.

KAALUD

Küllap tahad end heast küljest näidata, mistõttu võid mõtlematult endale võtta ülesandeid, mis käivad üle jõu ja mõistuse.

SKORPION

Tunned end tugeva ja enesekindlana. Praegu ei lähe teiste suhtumine sulle suurt korda. Tead, mis sulle meeldib ja mida saada tahad.

AMBUR

Sõpradega pikkade telefoni- või videokõnede pidamiseks on päev hea, ent hoidu kaaslaste pühendamisest oma äri- ja rahaasjadesse.

KALJUKITS

Probleeme on ja need ei lahene just iseenesest, kuid sul on piisavalt nutikust ja tugev töövõime, mille abil suudad takistustest üle saada.

VEEVALAJA

Võib juhtuda, et hindad oma teadmisi üle. Võtad enda kanda töö, mis tundub lihtne, ent pärast näed, et ei oska seda õigesti teha.

KALAD

Üsna hea päev loominguga tegelemiseks, aga ka niisama puhkamiseks ja logelemiseks. Ära nõua endalt liiga palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles