Nutikas mees leiutas viisi, kuidas koroonaviirusele vaatamata kohtingule minna

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Karantiin ja sotsiaalne isoleeritus ei takistanud ühel kutil naist kohtingule kutsumast. Tänu tema ustavale droonile ja mullile sai alguse tänapäevane armastuslugu.

Maailm on koroonaviiruse leviku tõkestamiseks lukus ning karantiin ja isoleeritus on pannud inimesed igatsema pisiasju, mida nad varem iseenesestmõistetavaks pidasid - näiteks vahetut suhtlust teiste inimestega. Kuid ühe häbeliku New Yorgi fotograafi jaoks aitas sotsiaalse distantseerumise kontseptsioon hoopis julguse kokku võtta ja silma jäänud naine kohtingule kutsuda.

Kui 28-aastane Jeremy Cohen märkas oma korteri aknast välja vaadates, et tema kõrvalmaja katusel on naine, siis otsustas ta suhtluse alustamiseks talle lehvitada. Pärast seda, kui naine vastu lehvitas, otsis Jeremy välja teibi, pliiatsi, drooni ja paberi, et oma kontaktandmed temani lennutada. Olenemata sellest, et aasta 2020 ei ole Jeremy jaoks just kõige paremini alanud, otsustas mees, et asi on vähemalt proovimist väärt. Juba tund hiljem saigi ta katusel olnud naiselt sõnumi.

Järgmisel päeval otsustas Jeremy sammu edasi astuda ja naise nimega Tori õhtusöögile kutsuda. Kuna aga praegusel ajal ei soovitata kellegagi peale perekonnaliikmete lähikontaktis olla, siis tuli Jeremyl kastist välja mõelda.

Lahenduseks oli see, et Jeremy sõi õhtust oma rõdul ja Tori oma maja katusel, kus ta Jeremyga esmakordselt «kohtus». Ei, Tori ei pidanud endale ise õhtusööki valmistama, sest selle korraldas Jeremy salaja tema korterikaaslase abiga. Õhtusöögi ajal tegid nad videokõnet.

«Kohting sujus väga hästi. Olenevalt sellest, kui kaua see olukord kestab, võin ma sattuda kaugsuhtesse inimesega, kes elab minust üle tänava, ütles Jeremy videos.

Jeremy tahtis väga Torit oma silmaga ka lähemalt näha, kuid samal ajal sotsiaalse distantsi nõuet mitte rikkuda.  Niisiis otsustas ta naisega kohtuda, olles ise mulli sees. Hangitud oli isegi lillekimp, kuid sellele Jeremy vist ei mõelnud, et ta ei saa neid üle anda (õnneks mõte loeb). Jalutuskäigu ajal leidis aset ka üks lõbus vahejuhtum. Nimelt pidasid politseinikud nad kinni, et koos pilti teha.

Sellega video lõppeb, kuid loodetavasti mitte Jeremy ja Tori suhtlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles