PÄEVAHOROSKOOP 31. märts: Kaksikutel on kallimaga suhtlemisraskused, Lõvi saab korvi

Naine
Copy
Foto: Pexels

Milliseid sõnumeid saab sinu sodiaagimärk tähtedelt tänasesse päeva?

JÄÄR

Jätka rahulikus tempos juba varem alustatud tööde tegemist. Pole mõtet üritada kellelegi mingit originaalset ideed maha müüa.

SÕNN

Äriasjus võib tekkida tõrkeid ja takistusi. Sul ei maksa seepärast veel kärsituks muutuda. Ära sea lihtsalt endale praegu liiga kõrgeid ootusi.

KAKSIKUD

Kallimaga suheldes võid tunda, justkui oleks teie vahel mingi sein – kuidas sa ka ei selgitaks, tundub, et sinu mõtted ei jõua temani.

VÄHK

Tööd on palju ja sul tekib tunne, et sa ei suuda seda iialgi valmis teha. Ära kuluta energiat muretsemisele, hakka aga otsast peale.

LÕVI

Sinu enesekindlus võib saada valusa hoobi, kui proovid kena vastassoost isikuga tutvust sobitada ja sulle konkreetselt ära öeldakse.

NEITSI

Oled kohustuste koorma alla mattumas – tööl nõutakse palju, ent ka kodustel on omad ootused. Pane tegevused enda jaoks tähtsuse järjekorda.

KAALUD

Info liikumises võib olla tõrkeid, mis sinu tegevust omajagu pidurdavad. Pole välistatud, et keegi varjab midagi meelega sinu eest.

SKORPION

Rahaasjade ajamine kipub venima. Keegi ehk viivitab sellise otsuse tegemisega, millest sõltub ka sinu rahavoogude liikumine.

AMBUR

Vaevalt saad kuigi palju ise otsustada ja valida – tööülesandeid on terve virn, lihtsalt pead need ära tegema.

KALJUKITS

Pole välistatud, et pead õhtul kauem arvuti taga istuma, et mingeid probleeme lahendada, ja pere jaoks ei jäägi piisavalt aega.

VEEVALAJA

Marsi ja Saturni ühenduse mõjul tuleb tavapärasest rohkem pingutada, asjad edenevad aga ikka aeglaselt. On vaja probleeme lahendada.

KALAD

Veebikoosolekud ja arutelud kipuvad venima, inimesed on oma arvamuses väga kinni ega suuda asju avarama pilguga vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles