PÄEVAHOROSKOOP 30. märts: Skorpion puhub tundeid lõkkele, Veevalaja on kaitserežiimis

Naine
Copy
Foto: Pexels

Kaunist esmaspäeva! Millised sõnumid universum täna sinu sodiaagimärgile saadab?

JÄÄR

Võid tunda rahutust: ühest küljest valdab sind suur soov tegutseda, ent maailm tundub selle vastu olevat, ilmnevad takistavad asjaolud.

SÕNN

On niisugune meeleolu, et saad juhtme seinast välja tõmmata, rahulikult peesitada ja nautida kõike mõnusat, mida kodusel elul on pakkuda.

KAKSIKUD

Tekkida võib uljaid ideid. Tahaksid kohe tegevusse tormata, ent keegi kaaslastest takistab sind, olles ehk veidi ebaõiglaselt kriitiline.

VÄHK

Naudid kodus lähedaste keskel olemist. Söögi tegemine on kunst, mis sind tõeliselt innustab. Küllap valmistad eriti hõrke roogi.

LÕVI

Jutuajamised kujunevad elavaks ja edasiviivaks, tulevikku plaanides võid hoogu sattuda. Head mõtted tekivad lennult.

NEITSI

Oled enda suhtes helde: tunned, et tööd on tehtud ja vaeva nähtud küll ja küll, nüüd on aeg endale midagi head lubada.

KAALUD

Sulle võib silma jääda töökuulutus, milles pakutakse ametikohta, mis on justkui loodud sinu jaoks, sinu kogemustest ja teadmistest lähtuvalt.

SKORPION

Hea on armastatud inimesega koos olla, eriti siduvalt mõjub ühiste mälestuste heietamine. Aeg tunded taas lõkkele puhuda.

AMBUR

Tööle ja kohustustele mõtlemine mõjub koormavalt. Ehk on sul raske sundmõtteist vabaneda, ent head kaaslased pühivad sul need ruttu peast.

KALJUKITS

Eriti hästi tunned end siis, kui saad kodus midagi edasiviivat ära teha: remontida, ümber paigutada, aia korda teha.

VEEVALAJA

Sul võib olla konkurente, kes hakkavad nüüd aktiivselt tegutsema ja üritavad sinult midagi ära võtta. Pead ennast aktiivselt kaitsma.

KALAD

Tempo on läinud väga kiireks, tuleks mõelda, kuidas seda nüüd pisut aeglustada. Mitmel rindel korraga rabeleda ei jõua lõputult keegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles